Kaker og Dessert

Sjokolademousse

1 Mins read

En enkel, porsjonsvennlig dessert er sjokolademoussen! Den enkle søtsaken passer perfekt som en liten dessert etter middagen og kan fint lages dagen i forveien.

Sjokolademousse (4 porsj.)

Ingredienser:

 • 200 g sjokolade
 • 3 dl fløte
 • 4 egg
 • 2 ts vaniljesukker
 • Bær, karamell, melis, hakket sjokolade eller lignende til pynt

Slik gjør du det:

 1. Smelt sjokoladen over et vannbad. Sett til side og avkjøl litt, sjokoladen skal ikke være mer enn 55-60 grader når du begynner på neste steg.
 2. Skill eggeplommene og eggehviten fra hverandre. Rør inn eggeplommene i den smeltede sjokoladen.
 3. Pisk fløte og vaniljesukker til krem. Vend kremen inn i sjokoladeblandingen.
 4. Pisk eggehvitene helt stive. Vend dette inn i sjokoladeblandingen.
 5. Fordel moussen i glass eller andre fine serveringsbeholdere. Sett så i kjøleskapet i et par timer.
 6. Pynt sjokolademoussen med ønsket dekor rett før servering.
 7. Nyt!
You may also like
Ukategorisert

Mocca Cookies

1 Mins read
Hvis du er sugen på noe skikkelig godt til kaffen, men ikke ønsker å dra på butikken eller stå et par timer… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519f5fe2ae24', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Kaker og Dessert

Snickers Milkshake

1 Mins read
Milkshake er alltid godt! Til at det egentlig er så enkelt å lage skal jeg innrømme at vi er utrolig dårlig på… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519f5fe2c3a5', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Kaker og Dessert

Raske Brownie Cookies

1 Mins read
Skal du ha besøk om 30 minutter og trenger noe lett å servere? Eller er du kanskje bare fysen på noe skikkelig… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519f5fe2d7c3', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: