MiddagSupper

Miso Ramen med Ingefær

1 Mins read
Jump to Recipe

Det enkle er ofte beste sies det!

Når det kommer til enkle hverdagsmiddager kunne jeg ikke blitt mer enig. Den asiatiske retten Ramen er en slik middag som er enkel, god og veldig enkel å slenge sammen. Her kan du bruke det du måtte ha av tilbehør til den gode buljongsuppa og alle finner noe de liker.

Denne oppskriften er en Ramen med smak av misosuppe servert med grønnsaker, egg og kylling. Det er sunt, det er godt og det lages på rundt 30-40 minutter. Her er det også mulighet for at hele familien kan hjelpe til med middagen!

Miso Ramen med Ingefær og kylling

Course Main Course, Soup
Cuisine asian
Servings 5

Ingredients
  

 • 1 stk sjalottløk
 • 2 ts sesamolje
 • 3 stk hvitløk
 • 15 g revet ingefær
 • 2 ss miso-paste Kjøpes i asiatiske matbutikker
 • 2 ss ss soyasaus
 • 1,5 L kyllingbuljong
 • 3 stk kyllingfilet
 • 1 ss hvitløkskrydder
 • ½ ss chilikrydder
 • 1 pk pk grove fullkornsnudler
 • Gulrot i staver
 • Finhakket vårløk
 • 1 stk bløtkokt egg per pers.

Instructions
 

 • Legg kyllingfiletene i en ildfastform. Krydre med hvitløkskrydder og chilikrydder. Stek midt i ovnen på 200 grader i rundt 15-20 minutter til den er gjennomstekt.
 • Hakk og fres finhakket sjalottløk i sesamolje i en gryte.
 • Rør inn finhakket hvitløk og revet ingefær. La det frese i 20-30 sekunder.
 • Tilsett miso-paste, kyllingbuljong og soyasaus. Kok opp.
 • Kok nudlene som anvist på pakken og kok eggene i rundt 8 minutter.
 • Skjær opp grønnsakene. Skjær opp kyllingen i strimler når den er gjennomstekt.
 • Ha kylling, nudler, et bløtkokt egg delt i to og gulrøtter i en skål. Hell over en øse eller tre med misosuppe. Topp med finhakket vårløk og server med det samme.
 • Nyt!
Keyword asiatisk, Miso, suppe
You may also like
Middag

Ovnsbakt kyllinglår i honning- og soyasaus

1 Mins read
Her kommer en enkel og sunn hverdagsmiddag! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-656a6a33910a1', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
MiddagVegetar

Thai Red Curry Nudler

1 Mins read
Thai Red Curry Nudler har blitt en av mine favorittretter når jeg har dårlig tid, men har lyst på noe med mye… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-656a6a3392d83', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Middag

Svensk Kjøttbollegryte

1 Mins read
Raske, enkle hverdagsmiddager er et must i en hektisk hverdag! Test ut denne svenske Kjøttbollegryta som kommer til å bli en skikkelig… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-656a6a3394494', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Translate »
%d bloggers like this: