Middag

Wok med hoisinvendte nudler

1 Mins read

En spennende wok med gode smaker er alltid godt etter en lang dag på jobben. Denne middagen lager du enkelt på under 30 minutter, og er du heldig så kanskje det er igjen noen rester til lunsjen dagen etter!

Wok med hoisinvendte nudler (4-5 pers.)

Ingredienser:

 • 500 g kjøttdeig
 • 2 stk rødløk
 • 2 pak choi
 • 4 hvitløksfedd
 • 2 gulrøtter
 • 1 stk rød chili
 • Ca. 20 g revet ingefær
 • 0.5 dl soyasaus
 • 60 g hoisinsaus
 • 300 g eggenudler (ukokt)
 • Olje til steking

Slik gjør du det:

 1. Forbered grønnsakene. Skjær rødløken i skiver, pak choien i strimler. Riv hvitløk, ingefær og gulrøtter.
 2. Kok nudlene som anvist på pakken.
 3. Varm opp litt olje i en høy stekepanne. Stek rødløk og gulrøtter i noen minutter. Ha ingefær, hvitløk og pok choi i stekepanna. La det steke i et par minutter. Sett grønnsakene til side i en skål.
 4. Varm opp ny olje i stekepanna og stek kjøttdeigen. Når kjøttdeigen begynner å bli ferdig tilsett soyasaus og grønnsaker.
 5. Bland hoisinsausen sammen med de ferdigkokte nudlene.
 6. Tilsett nudlene i stekepanna med grønnsakene og kjøttet. Bland alt sammen og server med finsnittet chili og sesamfrø.
 7. Nyt!
You may also like
Middag

Ovnsbakt kyllinglår i honning- og soyasaus

1 Mins read
Her kommer en enkel og sunn hverdagsmiddag! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-656a74936c7b1', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
MiddagVegetar

Thai Red Curry Nudler

1 Mins read
Thai Red Curry Nudler har blitt en av mine favorittretter når jeg har dårlig tid, men har lyst på noe med mye… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-656a74936e5ce', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
MiddagSupper

Miso Ramen med Ingefær

1 Mins read
Det enkle er ofte beste sies det! Når det kommer til enkle hverdagsmiddager kunne jeg ikke blitt mer enig. Den asiatiske retten… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-656a7493705a7', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: