Middag

Rød Carbonara

1 Mins read

Trenger du en liten vri på den kjente klassikeren Pasta Carbonara? Da er denne oppskriften perfekt for deg!

Rød Carbonara (4-5 pers.)

Ingredienser:

 • 500g ukokt pasta
 • 2-3 Tomater
 • 4 Hvitløksfedd
 • Ca. 10 g gressløk
 • 60 g pankomel
 • 300g bacon i terninger
 • 3 dl fløte
 • 1 terning kyllingbuljong
 • 100 g spinat
 • 60 g parmesan + ekstra til servering
 • 2 ts paprikapulver
 • ½ ts oregano
 • ½ ts timian
 • Olje til steking

Slik gjør du det:

 1. Sett på vann til pastaen i en kjele. Tilbered etter anvisningen på pakken, men hold tilbake 1,5-2 dl pastavann når du heller av vannet.
 2. Finhakk gressløken og hvitløksfeddene, og grovhakk tomatene. Riv parmesan.
 3.  Varm opp litt olje i en høy stekepanne på høy varme. Ha i pankomelet og gressløken. Stek i et par minutter til det har blitt gyllent. Legg til side i en skål.
 4. Varm opp litt ny olje. Stek baconet i stekepanna, senk varmen til middels høy. La det steke i et par minutter før du tilsetter tomatbitene. La det steke i cirka 3 minutter.
 5. Tilsett hvitløk i stekepanne og la det stå i 60 sekunder før du tilsetter fløte, buljong, parmesan og krydder. Hell i pastavannet. Rør godt og smak gjerne til om du trenger salt, pepper eller mer krydder. La det putre i ca. 5 minutter.
 6. Rør inn spinaten, spagettien og 2/3 av pankoblandingen.
 7. Server med resterende parmesan og panko som topping.
 8. Nyt!
You may also like
Ukategorisert

Japansk Inspirert Kyllingcurry

1 Mins read
Denne enkle currysausen med masse gode grønnsaker passer perfekt til den saftige kyllingen! Server med nykokt ris og bare nyyyyt! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651a82b1e5d6f', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pasta med kantarellsaus

1 Mins read
De siste dagenes ruskevær har vært et tydelig tegn på at høsten står for dør. Kortere dager. Fyr i peisen. Noe varmt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651a82b1e72a9', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pulled Kyllingburger

1 Mins read
Lag en god blanding av taco og burger til middag! Denne saftige kyllingburgeren med pulled kylling er fantastisk. Jeg synes den helt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651a82b1e875d', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: