Middag

Sweet Chili Glasert Laks

1 Mins read

Denne sweet chili glaserte laksen er glasert i en søt og smakfull (litt asiatiskinspirert) saus som smaker SÅ godt! Med den milde, søte smaken er dette en god barnevennlig hverdagsmiddagen som raskt lages på under 30 minutter.

Sweet Chili Glasert Laks (4 pers)

Ingredienser:

 • 4-6 laksefileter u/skinn og bein
 • 0,5dl soyasaus
 • 60 g ketchup
 • 100 g sweet chili saus
 • 50 g honning
 • 2 ss sesamfrø
 • 2 hvitløksfedd
 • Ris og salat til servering

Slik gjør du det:

 1. Sett ovnen på 220 grader. Sett på en kjele med ris.
 2. Press eller finhakk hvitløken. Bland hvitløken sammen med soyasaus, ketchup, sweet chili saus og honning i en skål. Rør alt godt sammen før du rører inn sesamfrø.
 3. Legg laksefiletene i en ildfastform. Hell over sausen og pass på at alle laksestykkene blir dekt godt med saus.
 4. Sett midt i ovnen og stek i 15-20 minutter eller til laksen er gjennomstekt.
 5. Server med en enkel salat og ris.
 6. Nyt!
You may also like
Ukategorisert

Japansk Inspirert Kyllingcurry

1 Mins read
Denne enkle currysausen med masse gode grønnsaker passer perfekt til den saftige kyllingen! Server med nykokt ris og bare nyyyyt! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-65137a9dc2567', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pasta med kantarellsaus

1 Mins read
De siste dagenes ruskevær har vært et tydelig tegn på at høsten står for dør. Kortere dager. Fyr i peisen. Noe varmt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-65137a9dc3895', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pulled Kyllingburger

1 Mins read
Lag en god blanding av taco og burger til middag! Denne saftige kyllingburgeren med pulled kylling er fantastisk. Jeg synes den helt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-65137a9dc4a7e', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: