Middag

Vegetar grønnsaksboller i “fløte”saus

1 Mins read

Skal vi ha en rask, sunn og barnevennlig middag uten kjøtt tyr jeg veldig ofte til grønnsaksboller. I denne oppskriften er det gode, smaksrike grønnsaksboller servert med en mild fløtesaus laget på havremelk.

Vegetar grønnsaksboller i «fløte»saus

Ingredienser (3-4 pers):

 • 1 pk Naturli’ Shape Me! Minced (eller annen vegetar»kjøttdeig»)
 • 1 liten paprika
 • ½-1 stk rød chili
 • 3 hvitløksfedd
 • 1 bunt persille
 • 1 ts salt
 • 500 g ukokt pasta
 • 4 dl havrefløte

Slik gjør du det:

 1. Sett stekeovnen på 220 grader.
 2. Sett på en kjele med vann til pastaen og kok som anvist på pakken.
 3. Bland sammen Naturli’, presset/finhakket hvitløk, paprika, chili og persille i en bolle. Kna inn litt salt. Form til grønnsaksboller som du legger med litt avstand i en ildfastform.
 4. Hell over havrefløten i den ildfasteformen.
 5. Stek midt i ovnen i 15-18 minutter.
 6. Server pasta toppet med grønnsaksboller og «fløte»saus.
 7. Nyt!
You may also like
Ukategorisert

Japansk Inspirert Kyllingcurry

1 Mins read
Denne enkle currysausen med masse gode grønnsaker passer perfekt til den saftige kyllingen! Server med nykokt ris og bare nyyyyt! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519f27669c38', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pasta med kantarellsaus

1 Mins read
De siste dagenes ruskevær har vært et tydelig tegn på at høsten står for dør. Kortere dager. Fyr i peisen. Noe varmt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519f2766b443', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pulled Kyllingburger

1 Mins read
Lag en god blanding av taco og burger til middag! Denne saftige kyllingburgeren med pulled kylling er fantastisk. Jeg synes den helt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519f2766c7da', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: