Middag

Pastagrateng med brokkolini og laks

1 Mins read

Pastagrateng er en herlig, rask rett som virkelig er en hverdagshelt! Kok opp litt pasta, sleng sammen resten av ingrediensene og stek i noen minutter i ovnen så vipps er det middag! Det blir ikke stort enklere enn det altså.

Pastagrateng med brokkoli og laks (4-6 pers.)

Ingredienser:

 • 500 g ukokte pastaskruer
 • 2-300 g brokkolini
 • 3 hvitløksfedd
 • 1 pk ferdig rømmegrøt (ca. 350g)
 • 70 g revet parmesan eller annen ost
 • 4-6 laksefileter uten skinn og bein

Slik gjør du det:

 1. Kok pastaen i salt vann som anvist på pakken.
 2. Sett ovnen på 250 grader. Smør en ildfastform.
 3. Del brokkolini i passe store biter. Ha de sammen med pastaen de siste minuttene av koketiden. Spar på 1-2 dl av pastavannet når du heller av vannet.
 4. Rør inn rømmegrøten i pastaen, spe på med vann slik at det løser seg opp og alt dekker pastaen. Rør så inn finhakket eller presset hvitløk og revet ost. Bland alt godt sammen.
 5. Skjær laksen i biter og bland sammen med pastaen. Ha alt over i en ildfastform.
 6. Sett midt i ovnen og la steke i 5-15 minutter eller til laksen er gjennomstekt.
 7. Server med litt fersk gressløk på toppen.
 8. Nyt!
You may also like
Ukategorisert

Japansk Inspirert Kyllingcurry

1 Mins read
Denne enkle currysausen med masse gode grønnsaker passer perfekt til den saftige kyllingen! Server med nykokt ris og bare nyyyyt! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519f5822e5ce', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pasta med kantarellsaus

1 Mins read
De siste dagenes ruskevær har vært et tydelig tegn på at høsten står for dør. Kortere dager. Fyr i peisen. Noe varmt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519f5822faa1', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pulled Kyllingburger

1 Mins read
Lag en god blanding av taco og burger til middag! Denne saftige kyllingburgeren med pulled kylling er fantastisk. Jeg synes den helt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519f5823102f', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: