FrokostLunsjMiddagVegetar

Havregrøt

1 Mins read

Det tok lang tid før jeg lærte å like frokost. Som oftest besto morgningen min av å stå opp, kle på meg og haste avsted til skole eller jobb. Men etter at jeg selv ble mamma har jeg fått opp øye for hvor gull frokost virkelig kan være.

Havregrøt er en frokostfavoritt her i huset. Den søte grøten kan man variere og tilpasse slik at alle får det de ønsker på. Havregrøt er sunt og godt, og tar ikke mer enn 5-10 minutter å lage. Og det beste av alt? Den kan spises som frokost, lunsj OG middag!


Havregrøt

Ingredienser:

  • 1 dl havregryn
  • 2 dl vann/melk
  • 1-2 ts vaniljesukker
  • Valgfri topping

Slik gjør du det:

  1. Ha alle ingrediensene (ikke toppingen) i en kjele og bland det godt sammen.
  2. Kok på medium varme til væsken har trukket inn i grynene. Husk å røre ofte.
  3. Ha grøten over i en skål eller bolle. Topp med sukker og kanel, nøtter, frukt eller bær.
  4. Nyt!
Translate »
%d bloggers like this: