Kaker og Dessert

Halloween Cake Pops

1 Mins read

Halloween må som alle andre høytider markeres. Og hva er vel en høytid uten noe søtt og godt å snackse på? Derfor laget jeg og eldstemann disse supersøte cake popsene (eller kakekjærlighet som han så fint kaller det). Et mesterteam på kjøkkenet, en håndterer den varme sjokoladen og en annen pynter. Bli med å pynt cake pops til Halloween du også!


Halloween Cake Pops

Ingredienser:

 • 150 g sukker
 • 60 g smør, mykt
 • 1/2 plate lys kokesjokolade
 • 1,5 ts bakepulver
 • 1 egg
 • 1 dl melk
 • 150 g mel

Ostekrem:

 • 100 g kremost
 • 200 g melis
 • 2 ts vaniljesukker

Glasur:

 • 200 g hvit sjokolade
 • Oransje Gelefarge
 • Kakestrøssel og øyne.

Slik gjør du det:

 1. Visp sammen sukker og smør til en hvit masse. Tilsett deretter egg.
 2. Løs opp sjokoladen i varm melk. Hell deretter sjokolademelkblandingen over i røra.
 3. Ha i mel og bakepulver.
 4. Hell røren over i en liten kakeform kledd med bakepapir. Og la den stå midt i ovnen på 170 grader i ca. 20-30 minutter. Ta den ut og la den avkjøle seg helt.
 5. Smuldre hele kaka opp til kakesmuler i en bakebolle.
 6. Bland sammen kremost, melis og vaniljesukker til en myk og fin ostekrem. Rør inn kakesmulene.
 7. Form baller av kakeblandingen på 30-50g. Sett de i kjøleskapet.
 8. Knekk sjokoladen i en bolle og smelt den over vannbad. Ha oppi litt gelefarge. OBS gelefargen gjør at sjokoladen begynner å klumpe seg raskt. Så her er det viktig å røre hardt og gjerne fortsette å ha den over vannbadet.
 9. Dypp grillspyd eller pinner i sjokoladen og stikk de i de ferdige ballene. La de tørke helt i kjøleskap igjen før du dypper hele kaka i den smeltede sjokoladen. Bruk gjerne en skje til å øse over før du tar den opp igjen. Snurr forsiktig på pinnen slik at overflødig sjokolade renner av.
 10. Ha på strøssel hvis ønskelig. Plasser cake popsen i en liten muffinsform. Sett i kjøleskapet eller annet kjølig sted for at sjokoladen skal stivne.
 11. Nyt!     
You may also like
Ukategorisert

Mocca Cookies

1 Mins read
Hvis du er sugen på noe skikkelig godt til kaffen, men ikke ønsker å dra på butikken eller stå et par timer… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6518c680c23c9', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Kaker og Dessert

Raske Brownie Cookies

1 Mins read
Skal du ha besøk om 30 minutter og trenger noe lett å servere? Eller er du kanskje bare fysen på noe skikkelig… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6518c680c3afb', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Kaker og Dessert

Super Sjokoladeis

1 Mins read
Det er endelig sommer. Det er sol, og været har endelig begynt å gi oss varmere dager. Og varmere dager det betyr… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6518c680c50ad', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: