Bakst

Store Sjokoladekjeks

1 Mins read

Noen ganger er alt man trenger en stor, deilig, myk sjokoladekjeks.


Store sjokoladekjeks

Ingredienser:

 • 2 egg
 • 60 g smør
 • 150 g sukker
 • 170 g mel
 • 200 g sjokolade
 • 3 ts vaniljesukker
 • ½ ts bakepulver

Slik gjør du det:

 1. Smelt sjokolade og smør i en kjele. La det avkjøle seg litt.
 2. Pisk sammen egg og sukker til det er luftig.
 3. Bland inn mel, bakepulver og vaniljesukker.
 4. Til slutt rører du inn det smeltede smøret og sjokoladen, før du setter røra kjølig i 20-30 minutter.
 5. Sett ovnen på 180 grader.
 6. Bruk en teskje å form litt store kuler av sjokoladedeigen. Ha kulene på et stekebrett med litt avstand og press litt ned.
 7. Stek midt i ovnen i cirka 13 minutter.
 8. Avkjøl på rist.  
You may also like
Bakst

Sjokoladekjeks med Ganache

1 Mins read
Hvis du ikke er så veldig begeistret for de tradisjonelle julekakene eller du bare har lyst til å prøve deg på noe… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-656a706cb392f', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
KakerKaker og Dessert

Grinchen Cookies

1 Mins read
Når julen ringer inn er det viktig å huske på at alle skal bli inkludert og at ingen skal føle seg alene… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-656a706cb5537', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Kaker og Dessert

Pepperkakesnacks med Dumle

1 Mins read
Det er ikke alle som ønsker å bruke flere timer på kjøkkenet til jul. Er du en av disse eller har du… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-656a706cb6e40', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: