MiddagSupper

Tom Kha Gai Suppe

1 Mins read

Tom Kha Gai suppe er en nydelig varm kyllingsuppe med en rik kokossmak. Den er enkel å lage og en favoritt hos både store og små. Denne suppa er også fin til å kvitte deg med litt rester etter en tidligere middag. Ta for eksempel halvparten kylling og halvparten sopp, det er like digg som å bare bruke kylling!


Tom Kah Gai

Ingredienser:

 • 500 g kyllingfilet, stekt
 • 1 grønn chili
 • 1 rød chili
 • 1 løk
 • 5 dl kyllingbuljong
 • 3 ss revet ingefær
 • 2 bokser kokosmelk
 • 3 ss revet sitronskall
 • 2 ss sitronsaft
 • 1 ts fiskesaus
 • 1 ts salt
 • Koriander og basilikum til  servering.

Slik gjør du det:

 1. Stek kyllingen i biter.
 2. Ha 1 boks kokosmelk og buljong i en gryte sammen med ingefær og sitronskall. Sett varmen på medium varme.
 3. Del chilien i to og rens den for frø. Skjær løken i strimler.
 4. Ha chilibitene og resten av kokosmelken.
 5. La det bli gjennomvarmt.
 6. Tilsett kyllingen. Ha i sitronsaft, fiskesaus og løk.
 7. Smak til med salt og eventuelt mer sitronsaft.
 8. Finhakk koriander og basilikum. Drysser over rett før servering.
 9. Nyt!
You may also like
Ukategorisert

Japansk Inspirert Kyllingcurry

1 Mins read
Denne enkle currysausen med masse gode grønnsaker passer perfekt til den saftige kyllingen! Server med nykokt ris og bare nyyyyt! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6518d0b437bbf', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pasta med kantarellsaus

1 Mins read
De siste dagenes ruskevær har vært et tydelig tegn på at høsten står for dør. Kortere dager. Fyr i peisen. Noe varmt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6518d0b438ef1', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pulled Kyllingburger

1 Mins read
Lag en god blanding av taco og burger til middag! Denne saftige kyllingburgeren med pulled kylling er fantastisk. Jeg synes den helt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6518d0b43a089', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: