Middag

Pasta aglio e olio

1 Mins read

Eller pasta med olje, hvitløk og chili hvis du vil.

Denne pastaretten er for alle pastaelskere der ute som elsker god smak og at det skal gå raskt. Pasta aglio a olio er laget på under 30 minutter, krever få ingredienser og smaker helt himmelsk. Dryss litt fersk persille og litt parmesan på toppen og kos deg!


Pasta aglio e olio (4-6 pers.)

Ingredienser:

 • Ca. 500 g ukokt pasta
 • 2-3 rød chili
 • 4 hvitløksfedd
 • 3 ss olje
 • Parmesan/persille til topping (sløyfes)

Slik gjør du det:

 1. Kok pastaen i vann med et lite dryss salt. Hell av vannet når pastaen er gjennomkokt.
 2. Ha pastaen tilbake i kjelen og ha i en smørklatt eller litt olje for at pastaen ikke skal klumpe seg.
 3. Finhakk chili og hvitløk.
 4. Varm oljen i en stekepanne på medium varme. Tilsett chili og hvitløk når oljen har blitt varm. La det frese i 2-3 minutter.
 5. Hell pastaen over i stekepanna og bland alt godt sammen.
 6. Dryss over persille og/eller parmesan.
 7. Nyt!
You may also like
Ukategorisert

Pasta med kantarellsaus

1 Mins read
De siste dagenes ruskevær har vært et tydelig tegn på at høsten står for dør. Kortere dager. Fyr i peisen. Noe varmt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651a6dbc60d19', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Hvite «kjøttboller» med spagetti

1 Mins read
Kjøttfrie middager trenger ikke være kompliserte eller ta lang tid å lage. Sleng sammen ingrediensene til de hvite “kjøttbollene” i en blender… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651a6dbc62724', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Supper

Smakfull tomatsuppe med orzo og kjøttboller

1 Mins read
På grå og regnfylte dager er det godt med en middag som varmer. Supper i alle smaker og former er skikkelig regnværsfavoritt!… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651a6dbc64736', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: