Middag

Fargerik Pølsegrateng

1 Mins read

Med små i hus kan man til tider bli ganske rådvill når det kommer til middagen. Det som var godt i går er ikke godt i dag, det skal gå fort og det skal helst være noe annet enn kake eller is.

På sånne dager er denne fargerike pølsegratengen en lifesaver! Her har du en supergod middag på 30-40 minutter som inneholder masse snadder. Denne er også perfekt til å ta med barna på kjøkkenet å lage middagen, de kan stå å skjære grønnsaker, mens du steker. Vipps så får dere kvalitetstid på kjøkkenet og en skikkelig god pølsegrateng!


Fargerik Pølsegrateng

Ingredienser:

 • Ca. 500 g kjøttpølse (eller vanlig grillpølser)
 • 5 poteter
 • 2 hvitløksfedd
 • ½ løk
 • 2 vårløk
 • 1 gul paprika
 • 1 grønn paprika
 • 1 rød paprika
 • 1 brokkoli
 • 1 beger creme fraiche
 • Ca. 200 g ost til topping
 • Smør/olje til steking

Slik gjør du det:

 1. Del opp pølsene i biter. Grovhakk alle grønnsaker utenom hvitløksfedd og vårløk de finhakker du.
 2. Sett ovnen på 200 grader.
 3. Start med å steke pølsebitene. Ha deretter oppi løk og hvitløk og la dette steke i et par minutter alene, før du har oppi resten av grønnsakene. La det steke i 5-10 minutter på medium varme.
 4. Rør inn creme fraiche.
 5. Ha alt over i en ildfast form og dryss over revet ost.
 6. Sett inn midt i ovnen i ca. 20 minutter.
 7. Server og nyt!
You may also like
Ukategorisert

Japansk Inspirert Kyllingcurry

1 Mins read
Denne enkle currysausen med masse gode grønnsaker passer perfekt til den saftige kyllingen! Server med nykokt ris og bare nyyyyt! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519e0c3ee763', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pasta med kantarellsaus

1 Mins read
De siste dagenes ruskevær har vært et tydelig tegn på at høsten står for dør. Kortere dager. Fyr i peisen. Noe varmt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519e0c3f0845', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pulled Kyllingburger

1 Mins read
Lag en god blanding av taco og burger til middag! Denne saftige kyllingburgeren med pulled kylling er fantastisk. Jeg synes den helt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519e0c3f27c3', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: