LunsjMiddag

Kyllingsalat med rømmedressing

1 Mins read

Kyllingsalat med pasta og en skikkelig god rømmedressing med mye hvitløk er svaret på en skikkelig digg, sunn og lettvin middag. Denne kyllingsalaten her er en av de få salatene som hele familien spiser. Noe som er utrolig kjekt midt i uka når man kanskje begynner å bli litt matlei eller bare trenger noe enkelt til middag.


Kyllingsalat m/ rømmedressing

Ingredienser:

 • 1 rødløk
 • 1 neve spinat
 • 1 neve ruccola
 • 4-6 plommetomater
 • 3-400 g pastaskruer
 • 3 ss pinjekjerner
 • 3 kyllingfilet, stekt
 • 4-6 salatblader
 • 1 boks rømme
 • 4 hvitløksfedd

Slik gjør du det:

 1. Ha rømmen i en bolle. Rør sammen presset hvitløk og rømme. Sett til side.
 2. Vask og del opp alle grønnsakene. Stek kyllingen og del i biter. Kok pastaen.
 3. Ha alt sammen i en serveringsbolle, bland godt.  
 4. Dryss over pinjekjerner (gjerne ristede).
 5. Server salatbollen og dressingen sammen.
 6. Nyt!
You may also like
Middag

Ovnsbakt kyllinglår i honning- og soyasaus

1 Mins read
Her kommer en enkel og sunn hverdagsmiddag! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-656a6bf740b8e', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Middag

Thai Red Chicken Curry

1 Mins read
Hvis du har lyst på en rask middag med gode, velbalanserte smaker fra det asiatiske kjøkkenet, da er dette oppskriften for deg! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-656a6bf74309c', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Middag

Kremet kylling i enkel fløtesaus

1 Mins read
I en travel hverdag er det enkle og raske middager som fungerer aller best. I timene mellom jobb og sengetid er det… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-656a6bf745484', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: