Uncategorized

Kålrotstappe

1 Mins read

Kålrotstappe er en enkel stappe av kålrot, som brukes som tilbehør til mange middager. Kokt skinke, diverse steker og julemat blir det mest brukt til hos oss. Men kålrotstappe som egentlig er så godt er det nesten synd at vi ikke spiser oftere! Så godt som det er og så enkelt!


Kålrotstappe

Ingredienser:

 • 1 stk kålrot
 • 0,5-1 dl fløte
 • 2 ss smør
 • Kokevannet til kålroten
 • 1 ts salt
 • ½ ts pepper

Slik gjør du det:

 1. Skrell og skjær kålroten i små biter. Ha det i en kjele og kok det mørt.
 2. Hell av vannet, men hold tilbake et par dl til senere bruk.
 3. Mos kålroten med en stavmikser eller med en stapper.
 4. Tilsett fløte og smør. Mos videre til du synes den har riktig konsistens, spe eventuelt på med litt av kokevannet.
 5. Smak til med salt og pepper.
 6. Server!
You may also like
Ukategorisert

Baconsurret Asparges med sesamfrø

1 Mins read
Pimp opp middagen med disse digge aspargesene surret i bacon penslet med en deilig saus med sesamfrø og honning. Denne er perfekt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-656a62395ce1c', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Krydra Cheesy Fries

1 Mins read
Ordentlig comfortfood, også kalt kosemat, kan man lage raskt og enkelt selv hjemme! Hva med noen skikkelig cheesy fries? Spør pommes frites… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-656a62395eb1f', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Kaker og Dessert

Vannmelonsalat

1 Mins read
En salat som både kan brukes som salat og til middag er denne fantastiske vannmelonsalaten! Vannmelonsalat Ingredienser: ½ vannmelon 1 halv agurk… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-656a623961a4e', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: