Bakst

Kokosmakroner

1 Mins read

Kokosmakroner er små fyldige julekaker med deilig smak av kokos. De er enkle å lage og er perfekte å lage sammen med barna!


Kokosmakroner

Ingredienser:

 • 250 g kokosmasse (1 pk)
 • 50 g smør
 • 130 g sukker
 • 1 ts bakepulver
 • 2 egg
 • ½ ts vaniljesukker

Slik gjør du det:

 1. Sett stekeovnen på 200 grader.
 2. Visp egg og sukker til eggedosis.
 3. Rør inn resten av ingrediensene. Bland godt.
 4. Bruk en eller to skjeer til å legge små deigtopper på et stekebrett med stekepapir. Vi liker litt store kokosmakroner så vi bruker spiseskje.
 5. Plasser stekebrettet midt i ovnen i ca. 10 minutter.
 6. Avkjøl på brettet eller på rist.
 7. Nyt!
You may also like
Ukategorisert

Mørk Pepperkakedeig

1 Mins read
Pepperkaker er et skikkelig must å bake hos oss i jula! Dette baker vi gjerne i flere omganger og både pepperkakehus og… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6518c6cdb2230', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Mailendere

1 Mins read
Ta med barna å lag friske mailendere til jul! Mailendere er myke, smørkjeks med en frisk smak av sitron. Passer perfekt som… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6518c6cdb43e9', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Julecookies med nonstop

1 Mins read
Julen nærmer seg med stormskritt og hva er vel bedre enn å forberede julen med baking og førjulskos? Disse myke, søte julecookiesene… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6518c6cdb66c9', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: