BakstMiddagVegetar

Pannekaker

1 Mins read

Pannekaker er en av alle barns favoritter! (Jeg har enda til gode å møte et barn som ikke liker pannekaker). Vi pleier derfor å servere pannekaker i barnebursdag og når vi skal ha en skikkelig koselig middag. Disse pannekakene er utrolig gode, og så enkle å lage! De smaker helt himmelsk med hjemmelaget blåbærsyltetøy. Og hvis man er gal nok kan man også servere de sammen med frukt, bær og iskrem.


Pannekaker

Ingredienser:

 • 6o g smeltet smør
 • 6 dl melk
 • 250 g mel
 • 3 egg
 • Smør til steking

Slik gjør du det:

 1. Smelt smøret.
 2. Ha alt det tørre i en bakebolle.
 3. Tilsett halvparten av melken og rør godt.
 4. Hell oppi smøret mens du rører, og spe på med resten av melken.
 5. Rør til slutt inn eggene.
 6. La røra hvile i minst 10 minutter.
 7. Ha en kladd med smør i en stekepanne på middels varme. Ha i en liten øse med pannekakerøre og stek pannekakene til de er gylne på begge sider.
 8. Server med tilbehør/topping som syltetøy, ost, sukker, iskrem, frukt, bær osv.
 9. Nyt!
You may also like
Ukategorisert

Pulled Kyllingburger

1 Mins read
Lag en god blanding av taco og burger til middag! Denne saftige kyllingburgeren med pulled kylling er fantastisk. Jeg synes den helt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-656a6fed70702', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Lettvint Omelett i ovn

1 Mins read
Omelett er en rett som jeg bare elsker! Du kan spise den til absolutt alle måltider, og det finnes ikke annet enn… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-656a6fed7195a', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Supper

Smakfull tomatsuppe med orzo og kjøttboller

1 Mins read
På grå og regnfylte dager er det godt med en middag som varmer. Supper i alle smaker og former er skikkelig regnværsfavoritt!… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-656a6fed72ea2', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: