Middag

Kremet pasta med lobnobs

1 Mins read

En skikkelig god saus kan løfte et hvert måltid til nye høyder. Sausen til denne pastaretten er virkelig helt fantastisk! Kremet pasta med lobnobs er en deilig pastarett med lobnobs (kvernet hvitfiskfilet, som fint kan erstattes med andre typer hvit fisk eller skalldyr) som passer til enhver anledning. I denne retten er det sausen som virkelig hever retten og man kan virkelig ikke få nok av den!


Kremet pasta med lobnonbs

Ingredienser:

 • 2 pk lobnonbs (ca. 220 g)
 • 1 rød chili
 • 3 sjalottløk
 • 2 ss smør
 • 2,5 dl hvitvin
 • 3 hvitløk
 • 4 dl fløte
 • 2 dl parmesan (eller annen ost, gjerne med smak)
 • 2 ss sitronsaft
 • Salt og pepper
 • Pasta

Slik gjør du det det:

 1. Finhakk chili, hvitløk og sjalottløk.
 2. Fres det i en kjele sammen med smøret. Fres det til det er mykt, i cirka 2-3 minutter.
 3. Tilsett hvitvin og la det stå på middels varme til det meste av hvitvinen har fordampet. Rør jevnlig.
 4. Tilsett fløte og sitronsaft. La det småkoke i 10-15 minutter.
 5. Kok pastaen som anvist på pakken.
 6. Slå ned på kokeplata til sausen. Rør inn parmesanen. Smak til med salt og pepper, eventuelt litt mer sitronsaft eller parmesan.
 7. Hell vannet av pastaen. Rør pastaen inn i sausen og ha oppi lobnonbs i biter. Bland alt godt sammen.
 8. Server på fine tallerkener og dryss over noen urter.
 9. Nyt!
You may also like
Ukategorisert

Pasta med kantarellsaus

1 Mins read
De siste dagenes ruskevær har vært et tydelig tegn på at høsten står for dør. Kortere dager. Fyr i peisen. Noe varmt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6518e56ca636e', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Hvite «kjøttboller» med spagetti

1 Mins read
Kjøttfrie middager trenger ikke være kompliserte eller ta lang tid å lage. Sleng sammen ingrediensene til de hvite “kjøttbollene” i en blender… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6518e56ca7b30', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Supper

Smakfull tomatsuppe med orzo og kjøttboller

1 Mins read
På grå og regnfylte dager er det godt med en middag som varmer. Supper i alle smaker og former er skikkelig regnværsfavoritt!… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6518e56ca9550', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: