Kaker og Dessert

Super Sjokoladeis

1 Mins read

Det er endelig sommer. Det er sol, og været har endelig begynt å gi oss varmere dager. Og varmere dager det betyr selvfølgelig at det er helt innenfor med en god skål med hjemmelaget iskrem!

Hjemmelaget Sjokoladeis

Ingredienser:

 • 200g lys sjokolade
 • 1 boks kondensert melk
 • 7,5 dl fløte
 • 2 ts vaniljesukker
 • 100-150 g grovhakket sjokolade
 • 3 ss sterk kaffe

Slik gjør du det:

 1. Brekk sjokoladen i biter. Smelt sjokoladen blandet med kaffe i en skål over vannbad til den er blitt en jevn saus. Sett den til side og la sausen avkjøle seg helt.
 2. Pisk fløte, kondensert melk og vaniljesukker til en tykk krem.
 3. Ha en sleiv av kremen over i sjokoladesausen og rør godt sammen.
 4. Vend deretter sjokoladesausen inn i kremen. Vend inn grovhakket sjokolade.
 5. Hell alt sammen i en form, jeg bruker brødform som er ca. 1,5-2L. Strø gjerne over litt ekstra hakket sjokolade.
 6. Sett i fryseren i minst 8 timer.
 7. Ta isen ut 15-20 minutter før servering.
 8. Nyt!
You may also like
Ukategorisert

Mocca Cookies

1 Mins read
Hvis du er sugen på noe skikkelig godt til kaffen, men ikke ønsker å dra på butikken eller stå et par timer… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651a7b786dbb4', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pulled Kyllingburger

1 Mins read
Lag en god blanding av taco og burger til middag! Denne saftige kyllingburgeren med pulled kylling er fantastisk. Jeg synes den helt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651a7b786eece', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Lettvint Omelett i ovn

1 Mins read
Omelett er en rett som jeg bare elsker! Du kan spise den til absolutt alle måltider, og det finnes ikke annet enn… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651a7b78701ae', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: