Annet

Julemarengs

1 Mins read

Marengs, eller pikekyss, er er deilig godteri som smelter på tunga. Enkle å lage og fantastiske å gi bort. Har du forresten prøvd å lage figurer av marengsen? Det gir morsomme figurer som er litt ekstra morsomme å gi bort i julegave eller vertinnegave!


Julemarengs

Ingredienser:

 • 4 eggehviter
 • 200g sukker
 • 1 ts sitronsaft

Slik gjør du det:

 1. Sett ovnen på 100 grader.
 2. Pisk eggehvitene helt stive. Du skal kunne snu bollen opp ned uten at det detter ut, først da er den klar.
 3. Fortsett å piske med høy hastighet. Tilsett sitronsaften, og tilsett sukkeret litt etter litt.
 4. Putt marengsen i en sprøytepose og sprøyte i litt høye figurer eller bare vanlig marengs.
 5. Sett nederst i ovnen og stek i ca. 70 minutter.
 6. Ta ut og avkjøl helt på stekebrettet.
 7. Pynt hvis ønskelig med mattusjer som jeg har brukt, eller kakestrøssel og glasur.
 8. Nyt!

You may also like
Kaker og Dessert

Julekonfekt

1 Mins read
Lag lekre julegaver til venner og familie med denne superenkle juleoppskriften! Slik gjør du det: __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519ed6ca4074', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
BakstKaker og Dessert

Nelliknøtter

1 Mins read
Disse sprø og smakfulle nelliknøttene er perfekte å bake i førjulstiden. Server de ved besøk, til kaffen eller pakk de inn å… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519ed6ca73f6', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Annetkrydder

Pumpkin Spice

1 Mins read
Smaken “pumpkin pie” eller “pumpkin spice” har med de siste årene blitt en populær smak på alt fra drikke til bakst. Denne… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519ed6caa4b1', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: