Middag

Brennende Kjærlighet

1 Mins read

Brennende kjærlighet er en dansk klassiker. Dette er kanskje ikke den mest delikate retten du kan servere, men den er knallgod på smak og utrolig enkel!

Brennende Kjærlighet

Ingredienser:

 • 10-12 poteter
 • 1,5 dl fløte
 • Ca. 50 g smør
 • 250 g bacon
 • 2 vårløk
 • 1 terning grønnsaksbuljong
 • 150g ost
 • 3 ss gressløk
 • 300 g sopp
 • 1 hvitløksfedd
 • 1 ts salt
 • ½ ts pepper
 • Olje/smør til steking

Slik gjør du det:

 1. Skrell og kok potetene. Del potetene i biter for at de skal bli fortere ferdig. Ha buljongterningen i kokevannet. Mos potetene med en potetstamper. Ha i litt og litt fløte om gangen og alt smøret, og lag potetmos. Rør inn gressløk og presset hvitløk til slutt. Smak til med salt og pepper. Ha på lokk så det ikke blir kaldt frem til servering.
 2. Skjær opp sjampinjong, bacon og vårløk. Stek sjampinjongen og baconet sammen med vårløken i litt smør i en stekepanne. Stek det til baconet er sprøtt og soppen gyllen.
 3. Vend inn revet ost i potetstappa.
 4. Server en sleiv potetmos med baconblanding over.
 5. Nyt!
You may also like
Ukategorisert

Superenkel pasta på 2o minutter

1 Mins read
Sleng sammen denne superenkle pastaretten til middag. Med minimalt med arbeid, ingredienser og tid er denne helt perfekt! Slik gjør du det: __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-656a677f162ea', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Quesadillas med kylling

1 Mins read
Disse quesadillasene med kylling er raske og smakfulle. De er perfekte til en rask lunsj eller en lett middag. Slik gjør du… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-656a677f17727', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Vegetar

Chilli Sin Carne

1 Mins read
Vil du ha en rask, billig og lettvint middag som virkelig slår an i hverdagen? Test ut denne gode oppskriften på Chili… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-656a677f194b9', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: