Annet

Bruschetta med kylling og pesto

1 Mins read

Bruschetta er nok en av de enkleste og mest populære smårettene vi har. Den er perfekt som brunsj, som en del av koldtbord eller tapas eller som en egen liten forrett.

Denne retten er så vanskelig som du selv vil ha den til, du kan bake baguettene selv og du kan lage din egen pesto, noe som ofte byr på bedre smaker, men du kan selvfølgelig også bruke ferdig fra butikken. Jeg velger derfor i oppskriften å bruke den enkle ingredienslista uten at man skal bake baguett og lage pesto selv, men det er utrolig morsomt så anbefales å prøve!

Bruschetta m/ kylling og pesto

Ingredienser:

 • 1 lang baguette
 • 1 glass pesto
 • 1-2 kyllingfileter
 • 1 ts hvitløkspulver
 • ½ ts salt
 • ¼ ts pepper
 • Olje og smør til steking

Slik gjør du det:

 1. Sett ovnen på 200 grader.
 2. Gjør klar kyllingen ved å gni den inn med hvitløkskrydder, salt og pepper. Ha litt ilje i en ildfastform så kyllingen ikke skal sette seg fast. Legg kyllingen i og sett kyllingen midt i ovnen. Steketiden kan variere på størrelsen på kyllingfileten, men la den stå ca. 25-30 min.
 3. Ha godt med smør i en stekepanne. La det smelte helt.
 4. Skjær opp baguetten i tynne skiver. Legg skivene ned i smøret i stekepanna. La de steke seg gylne på begge sider. Legg direkte over på fatet de skal serveres på.
 5. Smør på en god ts med pesto på hver skive.
 6. Skjær opp kyllingfileten i passe store strimler når den er ferdig stekt. Legg kyllingen over pestoen. Pynt med urter før servering.
 7. Nyt!
You may also like
Middag

Ovnsbakt kyllinglår i honning- og soyasaus

1 Mins read
Her kommer en enkel og sunn hverdagsmiddag! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-656a669de580e', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Middag

Thai Red Chicken Curry

1 Mins read
Hvis du har lyst på en rask middag med gode, velbalanserte smaker fra det asiatiske kjøkkenet, da er dette oppskriften for deg! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-656a669de73e0', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Middag

Kremet kylling i enkel fløtesaus

1 Mins read
I en travel hverdag er det enkle og raske middager som fungerer aller best. I timene mellom jobb og sengetid er det… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-656a669de8f90', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: