Ukategorisert

Quesadillas med kylling

1 Mins read

Disse quesadillasene med kylling er raske og smakfulle. De er perfekte til en rask lunsj eller en lett middag.

Quesadillas med kylling

Ingredienser (4 pers.):

 • 1 spisspaprika
 • 2 ts chilikrydder
 • 8 ts mel
 • 3-400g ferdigstekt og revet kyllingfilet (rester er gull!)
 • 150 g sopp
 • 3 hvitløksfedd
 • 350g revet cheddarost
 • 4 dl kyllingbuljong
 • 2 ss olje + ekstra til steking
 • 8 store tortillalefser

Slik gjør du det:

 1. Varm olje i en liten stekepanne. Stek finhakket hvitløk i 1 minutt. Rør inn mel og chilikrydder.
 2. Spe på med kyllingbuljong. Tilsett finkuttet paprika og sopp. Kok opp.
 3. Bland inn revet cheddarost og revet kyllingfilet. Rør godt. Blandingen er ferdig når osten er smeltet og kyllingen er gjennomvarm.
 4. Finn frem en ny stekepanne. Varm den opp med litt olje og legg en tortillalefse i stekepanna. Ha på en sleiv med kyllingblandingen, ikke ha fyllet helt ut i kantene på lefsa. Legg en ny tortillalefse over og klem den lett sammen.
 5. Stek i et par minutter før du snur den og steker i et par minutter på den andre siden.
 6. Server med salsa eller annen god texmexsaus.
 7. Nyt!
You may also like
Ukategorisert

Japansk Inspirert Kyllingcurry

1 Mins read
Denne enkle currysausen med masse gode grønnsaker passer perfekt til den saftige kyllingen! Server med nykokt ris og bare nyyyyt! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651a802f8cca2', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pasta med kantarellsaus

1 Mins read
De siste dagenes ruskevær har vært et tydelig tegn på at høsten står for dør. Kortere dager. Fyr i peisen. Noe varmt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651a802f8e0d6', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pulled Kyllingburger

1 Mins read
Lag en god blanding av taco og burger til middag! Denne saftige kyllingburgeren med pulled kylling er fantastisk. Jeg synes den helt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651a802f8f275', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: