Vegetar

Chilli Sin Carne

1 Mins read

Vil du ha en rask, billig og lettvint middag som virkelig slår an i hverdagen? Test ut denne gode oppskriften på Chili Sin Carne. En enkel gryterett med futt i. Den er også kjøttfri og perfekt på en meatless monday!

Har du mulighet anbefaler jeg deg å doble eller triple oppskriften. Spis opp det dere orker og frys ned resten til en senere middag!

Chili Sin Carne

Ingredienser (3-4 pers):

 • 1 rødløk
 • 2-3 gulrøtter
 • 1 hvitløksfedd
 • 1 pose tacokrydder
 • 1 boks mais
 • 1 boks kidney bønner
 • 1 boks hakkede tomater
 • 2 dl vann
 • Server med f.eks. rømme, nachos og ost

Slik gjør du det:

 1. Finhakk rødløk og hvitløk. Skjær gulrøttene i terninger.
 2. Varm litt olje eller smør i en gryte. Fres gulrøtter, rødløk og hvitløk i 3-4 minutter.
 3. Rør inn tacokrydderet. Stek i 2 minutter.
 4. Hell over vann og hakkede tomater. Kok det opp og la det småkoke i minst 15 minutter.
 5. Skyll bønnene og sil ut vannet fra maisboksen.
 6. Tilsett mais og bønner i gryta, la det stå i rundt 5-7 minutter til. Alt skal være gjennomvarmt.
 7. Server gryta med nachos, rømme eller/og ost.
 8. Nyt!
You may also like
Ukategorisert

Japansk Inspirert Kyllingcurry

1 Mins read
Denne enkle currysausen med masse gode grønnsaker passer perfekt til den saftige kyllingen! Server med nykokt ris og bare nyyyyt! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651a8452824ac', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pasta med kantarellsaus

1 Mins read
De siste dagenes ruskevær har vært et tydelig tegn på at høsten står for dør. Kortere dager. Fyr i peisen. Noe varmt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651a845283746', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pulled Kyllingburger

1 Mins read
Lag en god blanding av taco og burger til middag! Denne saftige kyllingburgeren med pulled kylling er fantastisk. Jeg synes den helt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651a8452848ce', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: