Bakst

Doble sjokoladecookies

1 Mins read

Cookies, eller kjeks som det vel strengt tatt heter på norsk, er perfekte småkaker som er fulle av smak, sprø utenpå og deilig myke inni. Disse doble sjokoladecookiesene er en av storfavorittene her hjemme. De er enkle å lage, de har MASSE god sjokolade i seg og smaker fantastisk! Disse cookiesene baker jeg med 2 forskjellige typer sjokolade for å være sikker på at sjokoladesmaken virkelig kommer frem. Det jeg liker aller best med cookies (bortsett fra smaken og at det ikke tar så lang tid) er at dette er en type oppskrift som barna kan være med å lage eller prøve selv å lage.

Doble sjokoladecookies (ca. 25 stk)

Ingredienser:

 • 125 g lys sjokolade
 • 125 g mørk sjokolade
 • 100 g brunt sukker
 • 225 g mel
 • 70 g hvitt sukker
 • 1 egg
 • 160 g mykt smør
 • 2 ts vaniljesukker
 • ½ ts natron

Slik gjør du det:

 1. Sett ovnen på 180 grader.
 2. Visp sammen smør, brunt sukker og hvitt sukker i en bakebolle. Visp til alt er blandet godt sammen.
 3. Tilsett egget og rør godt.
 4. Ha resten av ingrediensene utenom sjokoladen. Bland alt sammen godt til det har begynt å bli en fast, litt klissete deig.
 5. Hakk opp sjokolade i passe små biter. Hell de i deigen og rør det godt rundt så det får blandet seg godt inn i cookiedeigen.
 6. Gjør klar to bakebrett med bakepapir. Bruk en spiseskje til å lage små kuler som du legger på stekebrettene.
 7. Sett midt i ovnen i 8-10 minutter.
 8. Avkjøl på stekebrettet i 2-3 minutter før du forsiktig løfter de over på en rist for å la de avkjøle seg helt før servering.
 9. Nyt!
You may also like
Ukategorisert

Mocca Cookies

1 Mins read
Hvis du er sugen på noe skikkelig godt til kaffen, men ikke ønsker å dra på butikken eller stå et par timer… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519ec2234330', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Kaker og Dessert

Raske Brownie Cookies

1 Mins read
Skal du ha besøk om 30 minutter og trenger noe lett å servere? Eller er du kanskje bare fysen på noe skikkelig… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519ec2235d75', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Kaker og Dessert

Super Sjokoladeis

1 Mins read
Det er endelig sommer. Det er sol, og været har endelig begynt å gi oss varmere dager. Og varmere dager det betyr… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519ec2237546', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: