Middag

Tacogryte

1 Mins read

Fredagstacoen er et must for mange, men hva med å gå litt utenfor komfortsonen å prøve denne tacogryta? Sett gryta midt på bordet å la alle sammen servere seg selv akkurat som vanlig taco! Server sammen med lefser, skjell, nachochips, guacamole, rømme eller andre tacofavoritter!

Tacogryte

Ingredienser:

 • 1 pk kjøttdeig
 • ½ rød paprika
 • ½ grønn paprika
 • 1 boks kidney bønner
 • ½-1 boks mais
 • 1 boks hakkede tomater
 • 1 løk
 • 1 pose tacokrydder (ca. 20-30g)
 • 4 dl vann
 • ½ rød chili
 • 2 hvitløksfedd
 • Olje eller smør til steking

Slik gjør du det:

 1. Stek kjøttdeig i litt smør eller olje i en gryte. Ha i krydderet.
 2. Tilsett finhakket løk, hvitløk, chili og paprika. La dette frese i ca. 3 minutter.
 3. Ha i hakkede tomater, vann, bønner og mais. La det koke opp, og småputre i 5-10 minutter.
 4. Server med dine tacofavoritter som tilbehør.
 5. Nyt!
You may also like
Ukategorisert

Japansk Inspirert Kyllingcurry

1 Mins read
Denne enkle currysausen med masse gode grønnsaker passer perfekt til den saftige kyllingen! Server med nykokt ris og bare nyyyyt! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651a8b0b487b0', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pasta med kantarellsaus

1 Mins read
De siste dagenes ruskevær har vært et tydelig tegn på at høsten står for dør. Kortere dager. Fyr i peisen. Noe varmt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651a8b0b49b99', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pulled Kyllingburger

1 Mins read
Lag en god blanding av taco og burger til middag! Denne saftige kyllingburgeren med pulled kylling er fantastisk. Jeg synes den helt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651a8b0b4ae26', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: