BakstFrokostLunsj

Ukesbrød i langpanne

1 Mins read

Er du en av de som gjerne skulle ha bakt brød som holdt hele uka på en gang? Denne oppskriften er perfekt til dette og gir deg hele 4 saftige brød på en gang. En deig = 4 brød. Det er helt fantastisk! Lag brødene søndag, la et være oppe og frys ned resten så tar du opp ved behov! Det er superenkelt!

Ukesbrød

Ingredienser:

 • 2 L vann (ca. 37 grader)
 • 1 pk fersk gjær
 • 1.25 kg mel
 • 1.5 kg grovt mel
 • 1.5 dl linfrø
 • 0.5 dl solsikkekjerner
 • 4 ts salt
 • 1 ss honning

Slik gjør du det:

 1. Ha alt det tørre i en bakebolle utenom gjæren.
 2. Smuldre gjæren i vannet og rør det ut sammen med honning. Hell gjærblandingen over i bakebollen og elt deigen godt. Gjerne så mye som 10 minutter på lav hastighet hvis du bruker kjøkkenmaskin.
 3. La deigen heve ca. 1,5 time.
 4. Ha deigen over på en melet overflate. Kna deigen godt og form 4 gode brød. Legg brødene på et stekebrett med bakepapir, Legg et kjøkkenhåndkle over brødene og la de etterheve i 40 minutter.
 5. Sett ovnen på 200 grader.
 6. Pensle brødene lett med vann og dryss på solsikkekjerner og linfrø. Sett stekebrettet nederst i ovnen i 50-60 minutter.
 7. La de avkjøle seg helt på stekebrettet.
 8. Nyt!
You may also like
Kaker og Dessert

Eplebrød med hjemmelaget eplesaus

1 Mins read
Høsten byr på mange gode frukter, bær og grønnsaker. Og hvem kan vel takke nei til de gode eplene som kommer i… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6518c619ba7b6', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Kaker og Dessert

Raske Brownie Cookies

1 Mins read
Skal du ha besøk om 30 minutter og trenger noe lett å servere? Eller er du kanskje bare fysen på noe skikkelig… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6518c619bc774', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Superenkelt matpakkebrød

1 Mins read
Har du også lyst til å lage gode, hjemmelagde brød til matpakka men føler du ikke har tid? Dette brødet trenger minimalt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6518c619be0b6', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: