Middag

Kyllinggryte med poteter og spinat

1 Mins read

En rask og smakfull kyllinggryte med poteter og spinat passer perfekt som hverdagsmiddag!

Kyllinggryte m/ poteter og spinat

Ingredienser:

 • 6-8 poteter
 • 2 løk
 • 6 hvitløksfedd
 • 2 gulrøtter
 • 2 never spinat
 • Ca. 800 g kyllinglår
 • 5 dl kyllingbuljong
 • 3 dl fløte
 • 3 ts rosmarin
 • 1 ts salt
 • 1 ss olje
 • Olje eller smør til steking

Slik gjør du det:

 1. Sett ovnen på 200 grader.
 2. Ha olje over kyllingen og strø over rosmarin og salt. Maser det godt inn.
 3. Varm opp litt olje i en gryte. Brun kyllingen raskt så den får litt farge, ikke gjennomstek. Legg kyllingen over i en ildfastform og sett den midt inn i ovnen.
 4.  Ha litt mer olje i gryta hvis det trengs. Ha oppi grovhakket løk og la frese i 2-3 minutter. Skjær hvitløken i tynne skiver og ha oppi gryta.
 5. Tilsett gulrot og poteter i passe store biter og la det steke et par minutter før du har oppi buljong og fløte. La det koke i 10-15 minutter eller til grønnsakene er møre.
 6. Rør inn stekesjyen fra kyllingen (husk å sjekke at kyllingen er gjennomstekt). Rør så inn spinaten og smak til med rosmarin, salt eller pepper. Ønsker du en tykkere saus kan du jevne den ut med mel og vann eller maizena. Legg kyllingen på toppen av gryta og server.
 7. Nyt!
You may also like
Ukategorisert

Japansk Inspirert Kyllingcurry

1 Mins read
Denne enkle currysausen med masse gode grønnsaker passer perfekt til den saftige kyllingen! Server med nykokt ris og bare nyyyyt! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651a6e867ce3b', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pulled Kyllingburger

1 Mins read
Lag en god blanding av taco og burger til middag! Denne saftige kyllingburgeren med pulled kylling er fantastisk. Jeg synes den helt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651a6e867e25a', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Rogan Josh – Indisk gryte med kylling

1 Mins read
Her kommer den nye indiske favorittretten som redder hverdagen! Rogan Josh er en knallgod gryte du raskt slenger sammen på godt under… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651a6e867f98a', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

4 Comments

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: