AnnetSauser, dip & marinader

Holiday dipp

1 Mins read

De fleste av oss kjenner til den lille krydderposen med holiday dipmix som man får kjøpt i butikken. En av stor favorittene som passer perfekt sammen med grønnsaker eller til potetgull kan enkelt lages hjemme med et par krydre mange av oss allerede har stående i krydderhylla. Hjemmelaget er som regel best siden man kan justere selv hvilke smaker som skal være mest fremtredende.

Holiday dipp

Ingredienser:

  • 1 beger rømme
  • 2 ts paprika krydder
  • 2 ts løkpulver
  • 1,5 ts hvitløkspulver
  • ¼ ts chilipulver
  • ½ ts salt
  • ¼ ts pepper

Slik gjør du det:

  1. Bland alle ingrediensene i en skål eller bolle. La den stå minimum 30 minutter i kjøleskapet. Gjerne la den stå lengre, da får smakene tid til å sette seg ordentlig.
  2.  Server dippen sammen med oppkuttede grønnsaker og/eller potetgull.
  3. Nyt!

You may also like
Ukategorisert

Hvitløk- og pizzastykker

1 Mins read
OBS disse hvitløk- og pizzastykkene er svært avhengighetsskapende og det er stor fare for at du spiser mer enn en bit! Dette… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-65138daa7b4ef', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Frokost

Granolastykker med sjokolade

1 Mins read
Granolastykker med sjokolade er perfekte for de som ikke rekker frokost eller trenger en rask matbit. De er små, men mektige og… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-65138daa7dbd6', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Uncategorized

Babybelsnacks

1 Mins read
Vi har alle sett de. De runde, søte små ostene som passer ypperlig i matpakka. Jeg snakker selvfølgelig om babybel! Du har… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-65138daa7fd93', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: