Ukemeny

Ukemeny for Uke 1

2 Mins read

Nytt år, nye muligheter!

Ukesmenyene er endelig tilbake igjen! Jeg vet de har vært savnet hos flere av dere, og det må jeg si, det har varmet veldig å vite at dere der ute også har satt pris på ukesmenyene jeg har lagt ut tidligere. Tusen takk for meldingene og kommentarene deres gjennom 2022, det er dere som gjør det så morsomt og motiverende å dele disse oppskriftene!

Da er vi tilbake for fult igjen, husk at dere også kan følge meg på Instagram på @platingbypia og dere kan joine facebook-gruppa Platingbypia, i tillegg til TikTok @Platingbypia. Her kommer det til å bli en del aktivitet fremover i tillegg til oppskrifter!

Ha en fortreffelig uke!

MANDAG – KYLLINGGRYTE MED POTETER OG SPINAT

En enkel og god hverdagsmiddag med sunne ingredienser. Denne gryta er fin og mild i smaken. Passer perfekt servert sammen med noe brød eller rundstykker.

TIRSDAG – KJØTTBOLLER I SURSØTSAUS

Kjøttboller er en av barnas store favoritter på middagsbordet, og med denne oppskriften på kjøttboller servert i en deilig sursøt saus blir både store og små 100% fornøyde.

ONSDAG – LAKS SALTIMBOCCA

Server en rask og smakfull fiskemiddag! Finn din favoritt i hylla med spekeskinke, og rull den rundt et godt stykke laks for en helt fortreffelig sunn og enkel middag.

TORSDAG – BARNEVENNLIG PØLSEPANNE

Pølser + Pasta, kan det bli bedre enn det? Dette er nok den som vil bli tatt best imot av de minste kritikerne ved middagsbordet. Helt perfekt rask hverdagsmiddag med pølser, pasta og grønnsaker!

FREDAG – SØTPOTET NACHOS

Start helgen med denne deilige kosematen! Server nachosen sammen med hjemmelaget guacamole for en ekstra liten touch! Enkel å lage og enkel å like.

LØRDAG – STICKY HONEY CHICKEN

Med denne oppskriften på crispy, og ikke minst SAFTIGE, kyllingbiter dekket i en helt nydelig honningsaus har du garantert en skikkelig godbit i vente! Dette her er nok min favorittoppskrift denne uka.

SØNDAG – FARFALLE MED VALNØTTER OG FETAOST

Avslutt uka med en lett og smakfull pastarett med god crunch! Denne pastaretten er både enkel og smakfull, og behøver ikke mange timer på kjøkkenet for et perfekt resultat.

UKENS BAKETIPS – GRYTEBRØD MED HAVRE OG FETAOST

Jeg bare elsker grytebrød! Det er så enkelt å lage og smaker så utrolig godt når det er helt ferskt. Dette grytebrødet med biter av fetaost og havre er nok en av mine favoritter.

UKENS EKSTRA – BAKT HAVREGRØT MED EPLER OG NØTTER

Start dagen med en porsjon av denne fabelaktige havregrøten! Denne er sunn og god og helt proppfull av næringsstoffer kroppen kommer til å digge.

You may also like
Ukategorisert

Japansk Inspirert Kyllingcurry

1 Mins read
Denne enkle currysausen med masse gode grønnsaker passer perfekt til den saftige kyllingen! Server med nykokt ris og bare nyyyyt! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651a8b202a86b', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pasta med kantarellsaus

1 Mins read
De siste dagenes ruskevær har vært et tydelig tegn på at høsten står for dør. Kortere dager. Fyr i peisen. Noe varmt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651a8b202bbde', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pulled Kyllingburger

1 Mins read
Lag en god blanding av taco og burger til middag! Denne saftige kyllingburgeren med pulled kylling er fantastisk. Jeg synes den helt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651a8b202cdb0', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: