Middag

Pasta med kjøttboller i paprikasaus

1 Mins read

Vi kjenner alle til den klassiske retten med pasta i tomatsaus. Men har du noen gang prøvd pasta i paprikasaus? En herlig vri på klassikeren er denne oppskriften på pasta med kjøttboller i paprikasaus lekende lett å lage, og med de smakene glir den rett inn på topp 10 listen til barna.

Pasta med kjøttboller i paprikasaus

Ingredienser:

 • 1 rød paprika
 • 3 hvitløksfedd
 • 3 sjalottløk
 • 1,5 dl kyllingbuljong
 • 3 ts maizena (kan sløyfes)
 • 180 g tomatpure
 • 2 dl fløte
 • 1 ss sukker

Kjøttboller:

 • 1 pk kjøttdeig
 • 100g parmesan, revet
 • 1 egg
 • 2 hvitløksfedd
 • ½ ts chili
 • ¼ ts salt
 • ¼ ts pepper
 • Pasta
 • Olje/smør til steking

Slik gjør du det:

 1. Finhakk paprika, sjalottløk og hvitløk. Varm opp litt olje i en kjele og stek dette i et par minutter.
 2. Rør inn tomatpure og buljong. La dette koke i 10 min. Bruk stavmikseren til å lage en jevn saus.
 3. Tilsett fløte og la sausen stå å småputre på lav varme. Husk å rør jevnlig.
 4. Bland sammen alle ingrediensene til kjøttbollene. Bruk en teskje til å forme de og stek de på medium til høy varme med litt olje i panna.
 5. Kok pasta.
 6. Bland maizena med et par ss vann for å jevne ut sausen hvis du synes sausen er for tynn. Ha de ferdigstekte kjøttbollene over i sausen.
 7. Sett maten på bordet eller legg opp på tallerkener. Server.
 8. Nyt!
You may also like
Ukategorisert

Japansk Inspirert Kyllingcurry

1 Mins read
Denne enkle currysausen med masse gode grønnsaker passer perfekt til den saftige kyllingen! Server med nykokt ris og bare nyyyyt! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6513917d982da', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pasta med kantarellsaus

1 Mins read
De siste dagenes ruskevær har vært et tydelig tegn på at høsten står for dør. Kortere dager. Fyr i peisen. Noe varmt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6513917d9a768', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pulled Kyllingburger

1 Mins read
Lag en god blanding av taco og burger til middag! Denne saftige kyllingburgeren med pulled kylling er fantastisk. Jeg synes den helt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6513917d9c982', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: