Bakst

Italiensk Durumbrød m/oregano

1 Mins read

Italiensk durumbrød er et lyst og delikat brød med gode italienske smaker. Ha det med i matpakka, dypp det i litt olje eller aioloi, eller du kan nyte det ved siden av supper og varme italienske retter.

Italiensk Durumbrød med oregano

Ingredienser:

 • ½ pk gjær, fersk
 • 2 ss oregano
 • 300 g durummel
 • 200 g hvetemel (gjerne tipo 00/pizzamel)
 • 1 ss olje
 • 3,5 dl lunkent vann
 • 1 ts havsalt

Slik gjør du det:

 1. Smuldre gjæren i lunkent vann og rør det godt sammen. Ha alle tørre ingredienser i en bakebolle.
 2. Bland alle ingrediensene godt sammen og elt deigen i 5-10 minutter.
 3. Hev i 30-40 minutter.
 4. Kna deigen godt i litt durummel. Legg deigen på et stekebrett med bakepapir og la den heve i 30 minutter til.
 5. Sett ovnen på 220 grader.
 6. Skjær striper eller andre morsomme mønstre på deigen med en skarp kniv. Sett den midt i ovnen i ca. 25 minutter.
 7. Ta ut og la den avkjøle seg noen minutter før servering.
 8. Nyt!
You may also like
Kaker og Dessert

Bursdagsmuffins uten sukker og melk

1 Mins read
Bursdager kommer vi borti hvert eneste år enten det er vår egen eller andres. Og til bursdager hører selvfølgelig kaker og kos… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519f37615d64', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Bakst

Tangzhong Hveteboller (melkefri)

1 Mins read
Før du klikker vekk denne siden og tenker at dette er enda en oppskrift på vanlige hveteboller, gi meg en sjanse! Tangzhong… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519f37619442', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
KakerKaker og Dessert

Gulrotkake

1 Mins read
Gulrotkake er en av de mest kjente kakene vi har etter bløtekake og sjokoladekake. Gulrotkake er ekstra saftig da den inneholder revet… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519f3761cb6d', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: