Middag

Saftig Cheeseburger

1 Mins read

Cheeseburger er skikkelig digg kosemat. Her kommer oppskriften på verdens beste hjemmelagde cheeseburger. Det er nemlig mulig å lage cheeseburger som er like saftige og gode som en skikkelig burger restaurant på ditt eget kjøkken. Server med det tilbehøret du liker aller best. Jeg elsker søtpotetfries, aioli, rødløk og crispisalat når jeg lager meg en skikkelig saftig cheeseburger.

Hvilket tilbehør er din favoritt?

Saftig Cheeseburger (5-8 burgere)

Ingredienser:

 • 2 pk kjøttdeig
 • 2 ss ketchup
 • 3 hvitløksfedd
 • 2 ss worchestershiresaus
 • 2 brødskiver u/ skorpe
 • 60 g cheddar, revet
 • 0.8 dl melk / vann
 • Cheddar skive 1 per burger
 • ½ ts salt
 • ½ ts pepper
 • Olje/smør til steking
 • Hamburgerbrød, topping og tilbehør om ønskelig

Slik gjør du det:

 1. Riv brødskivene i biter og ha i en bolle med melk eller vann. Bruk en gaffel til å mose og røre dette sammen.
 2. Rør inn ketchup, worchestershiresaus, revet/most hvitløk, revet cheddar, salt og pepper.
 3. Bland til slutt inn kjøttdeigen og bland godt. Bruk gjerne henda til å blande alt sammen.
 4. Bruk en spiseskje til å forme burgerne. Stek på middels til høy varme. Legg på en skive med cheddar på hver burger etter du har snudd de første gangen.
 5. Server med valgfritt tilbehør.
 6. Nyt!
You may also like
Ukategorisert

Japansk Inspirert Kyllingcurry

1 Mins read
Denne enkle currysausen med masse gode grønnsaker passer perfekt til den saftige kyllingen! Server med nykokt ris og bare nyyyyt! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6518d81962e6b', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pasta med kantarellsaus

1 Mins read
De siste dagenes ruskevær har vært et tydelig tegn på at høsten står for dør. Kortere dager. Fyr i peisen. Noe varmt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6518d8196430a', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pulled Kyllingburger

1 Mins read
Lag en god blanding av taco og burger til middag! Denne saftige kyllingburgeren med pulled kylling er fantastisk. Jeg synes den helt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6518d819654fd', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: