BakstKaker og Dessert

Sunne, luftige banan- og blåbærmuffins

1 Mins read

Disse muffinsene er bare helt perfekte! De passer til absolutt alt de. Som et litt sunnere alternativ i bursdagsselskapet. De passer som en ekstra liten godbit i matpakka til deg selv eller ungene. De passer en hverdagskveld for litt ekstra kos, eller som litt ekstra kos i helgene. De passer til og med perfekt som turmat!

Det blir jo ikke bedre enn det!

Sunne, Luftige banan- og blåbærmuffins

Ingredienser:

 • 2 bananer
 • 2 egg
 • 2 dl frosne blåbær, tint
 • 1 ss bakepulver
 • 2 dl melk / vann
 • 115 g mel
 • 125 g grovt mel
 • 4 ss olje
 • 3 ss vaniljeyoghurt
 • 1 ts vaniljesukker
 • Topping: Vaniljeyoghurt, banan, blåbær og hakkede nøtter

Slik gjør du det:

 1. Sett ovnen på 180 grader.
 2. Mos bananene sammen med blåbærene i en bakebolle med en gaffel.
 3. Rør inn alt det tørre.
 4. Tilsett så egg, olje, yoghurt og melk/vann. Bland alt til det blir en fin, lilla røre.
 5. Sett ut muffinsformer, enten på et muffinsbrett eller på et stekebrett. Fyll muffinsene halvfulle maks 2/3 full.
 6. Stek midt i ovnen i ca 15 minutter. Bruk en kakestikker eller lignende for å sjekke at den er gjennomstekt.
 7. La de avkjøle seg på rist.
 8. Server med valgfri topping. Jeg serverer gjerne med 1-2 ts vaniljeyoghurt, oppkuttet banan, frosne blåbær og hakkede nøtter.
 9. Nyt!
You may also like
FrokostLunsj

BLT Muffins

1 Mins read
Når det begynner å bli kjedelig med brødskiver til lunsj er det lurt å finne annen mat som både er mettende og… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519df49adf15', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Kaker og Dessert

JuleCupcakes

1 Mins read
Ønsker du å lage noe annet enn den tradisjonelle julebaksten i år? Prøv disse saftige og gode muffinsene med smak av jul!… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519df49b064b', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Kaker og Dessert

Eplepai Cupcakes med eplefyll

2 Mins read
Lukten av varmt eple blandet med kanel er en av de beste luktene som finnes. Eplekake og eplepai er to must-haves når… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519df49b2e2e', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: