MiddagVegetar

Pasta Pomodoro

1 Mins read

Pasta Pomodoro er en himmelsk pastarett som du lager på null komma niks. Med enkle og få ingredienser kan du lage denne fullverdige vegetarretten som vil gå rett til topps på lista til både store og små. Dryss over litt fersk basilikum og litt revet parmesan og voilà, en skikkelig delikatesse!

Pasta Pomodoro

Ingredienser:

 • 3 hvitløksfedd
 • ½ rød chili (kan sløyfes)
 • 0.5 dl olje
 • 1 boks hakkede tomater
 • Valgfri pasta til 4-5 personer
 • Parmesan og basilikum til servering

Slik gjør du det:

 1. Start å kok opp vann til pastaen.
 2. Skrell hvitløken og del hvert fedd i 3 store biter. Finhakk chilien.
 3. Varm opp en litt dyp stekepanne. Ha i oljen, hvitløk og chili. La dette stå å frese i 2-3 minutter.
 4. Tilsett deretter hakkede tomater, la sausen stå å småputre til pastaen er klar.
 5. Hell av vannet på pastaen og ha pastaen i stekepanna sammen med sausen. Bland alt sammen og pass på at all pastaen har fått saus på seg.
 6. Dryss over fersk basilikum og revet parmesan før servering.
 7. Nyt!
You may also like
Ukategorisert

Pasta med kantarellsaus

1 Mins read
De siste dagenes ruskevær har vært et tydelig tegn på at høsten står for dør. Kortere dager. Fyr i peisen. Noe varmt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651a7d1fa4a57', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Hvite «kjøttboller» med spagetti

1 Mins read
Kjøttfrie middager trenger ikke være kompliserte eller ta lang tid å lage. Sleng sammen ingrediensene til de hvite “kjøttbollene” i en blender… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651a7d1fa68ef', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Supper

Smakfull tomatsuppe med orzo og kjøttboller

1 Mins read
På grå og regnfylte dager er det godt med en middag som varmer. Supper i alle smaker og former er skikkelig regnværsfavoritt!… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651a7d1fa8d94', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: