Middag

Butter Chicken på 30 minutter

1 Mins read

Indisk mat regner jeg som skikkelig kosemat. Ordentlig indisk lages ofte over lang tid. Men selv om det er kosemat må det da gå an å kose seg litt midt i uka også. Derfor har jeg prøvd å lage en versjon som bare tar rundt 30 minutter.

30 minutters Butter Chicken

Ingredienser:

Marinade:

 • 7-800 g kylling i biter
 • 3 hvitløksfedd, revet
 • 100g gresk yoghurt
 • 5 g revet ingefær
 • 1 ss sitronsaft
 • 3 ts garam masala
 • ½ ts gurkemeie
 • 1,5 ts spisskummen
 • ½ ts kajennepepper

Saus:

 • 1 løk, finhakket
 • 10-15 g revet ingefær
 • 80 g smør
 • 6 hvitløk
 • 1 ts tandoori masala
 • 3 ss garam masala
 • 3 ts spisskummen
 • 1 ts gurkemeie
 • 140 g tomatpure
 • 1 boks kokosmelk
 • 1 dl kyllingbuljong
 • 1 ss rømme
 • Smør til steking

Slik gjør du det:

 1. Ha alle ingrediensene til marinaden i en bolle. Rør godt sammen slik at alt blandes ut. Rør inn kyllingbitene og la stå i minst 10 minutter, legg gjerne kyllingen i marinaden kvelden før.
 2. Smelt litt smør i en gryte og en stekepanne. Stek kyllingen i stekepanna, del det gjerne opp i 2-3 runder slik at alt blir gjennomstekt.
 3. Fres løk til det blir mykt i gryta. Ha deretter smøret, hvitløken og alt krydderet til sausen. Rør godt og la det stå i et par minutter. Tilsett tomatpuren, la det putre i cirka 4 minutter.
 4.  Hell kyllingbuljong og kokosmelk i gryta. La den småputre i 10-15 minutter til sausen begynner å tykne. Tilsett kyllingen, la det småputre til kyllingen er gjennomvarm.
 5. Server med ris, mangochutney og naan.
 6. Nyt!
You may also like
Middag

Kremet kylling i enkel fløtesaus

1 Mins read
I en travel hverdag er det enkle og raske middager som fungerer aller best. I timene mellom jobb og sengetid er det… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-657311754984a', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Lunsj

Smakfulle Samosaer

1 Mins read
Disse smakfulle samosaene er helt perfekte som fingermat i selskap eller som en ekstra liten snacks i matboksen ! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-657311754b6fa', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Middag

Slow Cooker Biff Curry

6 timer Cook
Denne biff curryen slenger du sammen på bare 5-10 minutter! La maten kose seg i slow cookeren i noen timer og du… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-657311754d61e', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)

Leave a Reply

Translate »
%d