Sauser, dip & marinader

Chunky Salsa

1 Mins read

Salsa er en deilig, spicy dip eller saus som vi gjerne finner sammen med en meksikansk rett. Salsa er en fast saus når vi spiser taco, gratinerte nachos eller når vi vil ha en spicy dip til grønnsaksstavene våre. Denne salsaen er utrolig enkel å lage å smaker så godt!

Chunky Salsa

Ingredienser:

  • 1 boks hakkede tomater
  • 1 rød chili
  • 1 rød paprika
  • 1 rødløk
  • 1 lime, saften
  • 0.5  dl olje

Slik gjør du det:

  1. Finhakk rødløk og chili. Kutt paprikaen i passe store biter. Jo større biter, jo mer crunchy får du sausen, du kan også kjøre alt gjennom en food processor hvis du ønsker en jevn salsa.
  2. Bland deretter alle ingrediensene sammen.
  3. Server til taco, nachos eller som dip.
  4. Nyt!
You may also like
Ukategorisert

Tacokylling i form

1 Mins read
Tacokylling i form er en digg middagsrett som nesten lager seg selv. Med kjente tacosmaker blir dette en kjærkommen middagsrett som hele… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519f52e7cbc6', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Middag

Asiatisk Inspirert Taco Vol.2

1 Mins read
Det å leke seg litt med fredagstacoen har virkelig blitt en greie hjemme hos oss de siste par ukene. Denne andre versjonen… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519f52e7ee1a', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Middag

Rask Chili Con Carne

1 Mins read
Denne oppskriften gir deg en rask, enkel og ikke minst svært barnevennlig og hverdagsvennlig middag gjort unna på under 30 minutter. Ikke… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519f52e80fad', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: