Middag

Slow Cooker Biff Curry

6 timer Cook
Jump to Recipe

Denne biff curryen slenger du sammen på bare 5-10 minutter!

La maten kose seg i slow cookeren i noen timer og du vil sitter igjen med et festmåltid! Denne curryen smaker akkurat som takeaway, og passer perfekt både til selskap og til vanlig hverdag!

Denne oppskriften kan virke litt stor, men den passer godt til frysing. Så her er det bare å slenge ingrediensene i slow cookeren og finne på noe annet nyttig og morsomt før middagen er klar!

Biff Curry

Denne Biff Curryen lager du enkelt på bare 5-10 minutter. En skikkelig smakfull oppskrift som smaker akkurat som på restaurant!
Prep Time 10 minutes
Cook Time 6 hours
Total Time 6 hours 10 minutes
Servings 6 pers

Ingredients
  

 • 800-1000 g biffstrimler
 • 2 stk løk
 • 4 stk hvitløksfedd
 • 150 g tomatpure
 • 1 boks hakkede tomater
 • 20 g ingefær
 • 1 boks kokosmelk
 • 4 ts garam masala
 • 2 ss spisskummen
 • 3 ss karri
 • 1 stk kjøttbuljongterning

Instructions
 

 • Skjær opp grønnsakene. Strimle løken. Finhakk hvitløken og riv opp ingefæren.
 • Ha alle ingrediensene i en slow cooker.
 • Kok på low/lav i 4-6 timer.
 • Server med kokt ris, salat og brød.
 • Nyt!
Keyword biff, curry, gryte, slow cooker
You may also like
Lunsj

Smakfulle Samosaer

1 Mins read
Disse smakfulle samosaene er helt perfekte som fingermat i selskap eller som en ekstra liten snacks i matboksen ! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651a7a806972a', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Japansk Inspirert Kyllingcurry

1 Mins read
Denne enkle currysausen med masse gode grønnsaker passer perfekt til den saftige kyllingen! Server med nykokt ris og bare nyyyyt! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651a7a806a7e4', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Asiatisk Biff- og løkgryte

1 Mins read
Asiatisk Biff- og løkgryte er en rask og fantastisk velsmakende middagsrett du lett slenger sammen på rundt 30 minutter. Server sammen med… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651a7a806b9f0', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: