KakerKaker og Dessert

Café Brownies

1 Mins read

Har du noen gang vært på café og spist de ørsmå brownisene de har med litt mørk smak og nesten litt sprø topp? Jeg husker jeg spiste en haug av disse da jeg bodde i England og vi mer eller mindre var på Starbucks hver eneste dag. Chai Tea Latte og brownies var mine favoritter!

Her kommer en oppskrift på hvordan du kan lage disse gode browniesene selv!

Café Brownies

Ingredienser:

 • 210 g hvitt sukker
 • 100 g brunt sukker
 • 200 g kokesjokolade (jeg bruker en mørk og en lys)
 • 3 egg
 • 2-3 ts vaniljesukker
 • 200 g mel
 • 150 g smør
 • 1 ts bakepulver

Slik gjør du det:

 1. Sett ovnen på 180 grader.
 2. Pisk eggene og sukkeret til eggedosis.
 3. Knekk sjokoladen og ha i en kjele sammen med smøret. Smelt alt på medium varme, under omrøring slik at det ikke brenner seg.
 4. Ha sjokoladeblandingen over i bollen med eggedosisen og rør godt.
 5. Tilsett det tørre til slutt og pass på at du får blandet alt godt sammen.
 6. Hell røren over i en liten langpanne som er kledd med bakepapir eller smurt godt.
 7. Sett den midt i ovnen i ca. 30 minutter.
 8. Avkjøl på rist før servering.
 9. Nyt!
You may also like
Kaker og Dessert

Raske Brownie Cookies

1 Mins read
Skal du ha besøk om 30 minutter og trenger noe lett å servere? Eller er du kanskje bare fysen på noe skikkelig… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6518c4aa880a2', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
KakerKaker og Dessert

17.mai Red & Blue Velvet Kake

1 Mins read
Det nærmer seg 17.mai og i den forbindelse er det mye baking og matlaging rundt om i landet. Dette er tross alt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6518c4aa8aa5d', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
KakerKaker og Dessert

Klassisk Langpanne Sjokoladekake

1 Mins read
Gjør klar til fest med denne enkle, klassiske sjokoladekaka! Eller kanskje du skal bake til skoleavslutningen, loppemarkedet eller 17.mai? Dette er kaka… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6518c4aa8c610', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: