Ukemeny – Uke 14

539

Tilbake til hverdagen igjen! Nå er det heldigvis ikke så lenge til vi kan si at våren virkelig er her. Jeg har enda ikke sett noen hestehov i grøftekantene, men det er nok like rundt hjørnet. Tenk så deilig det skal bli å bytte ut tunge vinterjakker og vintersko for lettere jakker og joggesko! Ikke minst så gleder jeg meg til mer lys og mer farger!

Hva gleder du deg til?


Ukemeny – Uke 14

Mandag – Apetina salat m/ futt

Tirsdag – Pytt i Panne

Onsdag – Fiskekaker

Torsdag – Cashew Kylling

Fredag –Gnocchi alla Sorrentina

Lørdag – Oksehaleragu

Søndag – Helstekt kylling

Uka består ikke bare av middager. Derfor har jeg valgt ut to oppskrifter jeg synes kan få skinne litt ekstra denne uka:

Ukens søteoppskrift: Monkey Bread

Ukens ekstra: Tostadas

For de som lurer kom en handlekurv med varer til alle middagene på ca. 1140kr. Leter man litt i skuffer og skap før handleturen kan det fort hende at mange av varene allerede finnes på kjøkkenet, og totalsummen vil bli mindre! Ønsker du en komplett handleliste på alle varene for ukens middager så ta kontakt med meg!

Nyt middagen!

Leave a Reply

Close
© Copyright 2020. All rights reserved.
Close
Translate »
%d bloggers like this: