Middag

Rask Chili Con Carne

1 Mins read

Denne oppskriften gir deg en rask, enkel og ikke minst svært barnevennlig og hverdagsvennlig middag gjort unna på under 30 minutter. Ikke la deg skremme av chilien for denne retten er tilpasset små smakssanser og svært barnevennlig.

Rask Chili Con Carne (4 pers.)

Ingredienser:

 • 500g kjøttdeig
 • ½ pk tacokrydder
 • 1 jalapeno
 • 2 bokser hakkede tomater (ca. 800g)
 • 450 g sorte bønner uten vann
 • 1 kjøttbuljongterning
 • 1 dl vann
 • Olje/smør til steking
 • Nachos og/eller salat

Slik gjør du det:

 1. Varm opp olje eller smør i en gryte. Stek kjøttdeig sammen med tacokrydder til det er gjennomstekt.
 2. Tilsett finhakket jalapeno, skylte svarte bønner, hakkede tomater og buljongterning rørt ut i vann. Rør alt godt sammen og kok opp.
 3. La det småputre i cirka 10 minutter til det er en tykk og smakfull gryte. Smak gjerne til med salt og pepper.
 4. Server med salat og/eller nachos.
 5. Nyt!
You may also like
Ukategorisert

Japansk Inspirert Kyllingcurry

1 Mins read
Denne enkle currysausen med masse gode grønnsaker passer perfekt til den saftige kyllingen! Server med nykokt ris og bare nyyyyt! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519e530e6cc8', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pasta med kantarellsaus

1 Mins read
De siste dagenes ruskevær har vært et tydelig tegn på at høsten står for dør. Kortere dager. Fyr i peisen. Noe varmt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519e530e825b', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pulled Kyllingburger

1 Mins read
Lag en god blanding av taco og burger til middag! Denne saftige kyllingburgeren med pulled kylling er fantastisk. Jeg synes den helt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519e530e960e', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: