Middag

Asiatisk Inspirert Taco Vol.2

1 Mins read

Det å leke seg litt med fredagstacoen har virkelig blitt en greie hjemme hos oss de siste par ukene. Denne andre versjonen av asiatisk taco ble nesten enda bedre enn forrige gang vi prøvde og med SÅ gode smaker at denne oppskriften bare må prøves!

Asiatisk Inspirert Taco Vol. 2 (4 pers.)

Ingredienser:

 • 4 hvitløksfedd
 • 600 g kjøttdeig
 • 1 rød chili
 • 30 g finrevet ingefær
 • 0.5 dl soyasaus
 • 1 lime
 • 1 ss honning
 • Olje til steking
 • Grønnsaker og tortiallefser til servering

Slik gjør du det:

 1. Bland finhakket hvitløk, ingefær og chili i en skål sammen med soyasaus, honning, litt revet limeskall og saften fra halve limen. Sett marinaden til side.
 2. Varm opp litt olje i en stekepanne. Stek kjøttdeigen til den nesten er gjennomstekt og tilsett marinaden. Stek til alt er gjennomstekt.
 3. Forbered grønnsakene, vi pleier å ha ferdigblandet salatmix, gulrøtter og syltet rødløk.
 4. Server kjøttdeigen sammen med grønnsaker og oppvarmete tortillalefser.
 5. Nyt!  
You may also like
Middag

Ovnsbakt kyllinglår i honning- og soyasaus

1 Mins read
Her kommer en enkel og sunn hverdagsmiddag! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-65730d0e77700', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
MiddagVegetar

Thai Red Curry Nudler

1 Mins read
Thai Red Curry Nudler har blitt en av mine favorittretter når jeg har dårlig tid, men har lyst på noe med mye… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-65730d0e79bfb', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
MiddagSupper

Miso Ramen med Ingefær

1 Mins read
Det enkle er ofte beste sies det! Når det kommer til enkle hverdagsmiddager kunne jeg ikke blitt mer enig. Den asiatiske retten… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-65730d0e7bfe3', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d