MiddagVegetar

Pasta Pangrattato

1 Mins read

Middager på under 30 minutter ser jeg er en stor slager her . Men hva tenker dere om en middag på under 20 minutter?

Pasta Pangrattato er en rask og god kosemiddag. Med få ingredienser kan man lage denne deilig, crunchy retten med smak av hvitløk og rosmarin. Denne er perfekt for å bli kvitt de tørre skalkene etter ukas brød eller helgens rundstykker!

Pasta Pangrattato

Ingredienser:

 • 150 g strøkavring eller tørt brød
 • 3 ss olivenolje
 • 50 g smør
 • 2 ss rosmarin
 • 3 hvitløksfedd
 • 50-60 g parmesan (kan sløyfes)
 • Pasta til 4 personer

Slik gjør du det:

 1. Start med å koke opp vannet til pastaen.
 2. Ha smør og olje i en stekepanne og varm dette på medium varme. Hvis du bruker tørt brød, kjør dette fint i en food processor mens smøret smelter.
 3. Finhakk eller mos hvitløken.
 4. Ha hvitløk, rosmarin og strøkavring i stekepanna og rør rundt slik at alt blir dekket i smør og olje. Rør inn parmesanen til slutt.
 5. Ta av vannet på pastaen.
 6. Server med pangrattatoen strødd over pastaen.
 7. Nyt!
You may also like
Ukategorisert

Pasta med kantarellsaus

1 Mins read
De siste dagenes ruskevær har vært et tydelig tegn på at høsten står for dør. Kortere dager. Fyr i peisen. Noe varmt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519ef45cedaf', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Hvite «kjøttboller» med spagetti

1 Mins read
Kjøttfrie middager trenger ikke være kompliserte eller ta lang tid å lage. Sleng sammen ingrediensene til de hvite “kjøttbollene” i en blender… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519ef45d0260', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Supper

Smakfull tomatsuppe med orzo og kjøttboller

1 Mins read
På grå og regnfylte dager er det godt med en middag som varmer. Supper i alle smaker og former er skikkelig regnværsfavoritt!… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519ef45d1aac', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: