Middag

Bali kyllinggryte

1 Mins read

Bali kyllinggryte er en av min barndomsfavoritt middagsretter. Dette er en skikkelig storsuksess blant barna. Kanskje ikke så rart når det er en gryte med en mild og god smak, i tillegg til søte munnfuller av ananas. Denne enkle og gode baligryta tar i tillegg ikke lenger tid enn en ferdigblanding med baligryte. Middag på under 30 minutter er vel det de fleste av oss foretrekker på travle dager!

Bali Kyllinggryte

Ingredienser:

 • 3 kyllingfileter (ca. 4-500 g)
 • 1 liten løk
 • 2 hvitløksfedd
 • 1 rød paprika
 • 15 g ingefær, fersk
 • 1 boks ananas (kan sløyfes)
 • 1 dl kyllingbuljong
 • 3 dl kokosmelk
 • 2 ss soyasaus
 • 1 ss maizena + 1 ss vann
 • 2 ts karri
 • 1 ts salt
 • Olje eller smør til steking
 • Ris og salat til servering

Slik gjør du det:

 1. Varm litt olje i en gryte eller en stekepanne (jeg liker å bruke samme gryte som jeg lager kyllinggryta i).
 2. Skjær kyllingfileten i biter og stek i gryte. Legg kyllingbitene i en skål og sett til side.
 3. Finhakk hvitløk og løk. Skjær paprika og ananas i passe store biter og riv ingefæren.
 4. Varm litt mer olje i gryta. Fres løk, ingefær, paprika og hvitløk i et par minutter.
 5. Tilsett kokosmelk, buljong, karri og soyasaus. Kok dette opp og la det småputre. Når det begynner å småputre bland sammen maizena og vann i en liten kopp og ha det i gryta. La det fortsette å småputre til sausen begynner å tykne. Tilsett kyllingen og ananasen. Smak til med salt og pepper.
 6. Server når kyllingen er gjennomvarm. Server med ris og salat.
 7. Nyt!
You may also like
Ukategorisert

Japansk Inspirert Kyllingcurry

1 Mins read
Denne enkle currysausen med masse gode grønnsaker passer perfekt til den saftige kyllingen! Server med nykokt ris og bare nyyyyt! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-65139a201d6b5', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pulled Kyllingburger

1 Mins read
Lag en god blanding av taco og burger til middag! Denne saftige kyllingburgeren med pulled kylling er fantastisk. Jeg synes den helt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-65139a201eb2a', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Lettvint Omelett i ovn

1 Mins read
Omelett er en rett som jeg bare elsker! Du kan spise den til absolutt alle måltider, og det finnes ikke annet enn… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-65139a201ff22', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: