Kaker og Dessert

Yoghurt Panna Cotta

1 Mins read

Lag denne litt sunnere desserten! Den smaker utrolig godt og er så enkel å lage. Pynt den med masse deilig, friske bær og bare nyt.

Yoghurt Panna Cotta

Ingredienser (2 store glass):

 • 100g jordbær
 • 100g bringebær
 • 200g yoghurt (vanilje eller annen smak)
 • 30g sukker
 • 2,5 gelatinplate
 • 0.5 dl vann
 • 1 ts vaniljesukker
 • Bær, sjokolade og kesam til pynt

Slik gjør du det:

 1. Ha vann, sukker, bringebær og jordbær i en kjele. Kok det opp.
 2. Bruk en stavmikser til å mose blandingen jevn.
 3. Legg gelatinplatene i kaldt vann i 2-3 minutter.
 4. Klem ut vannet og rør de ut i bærblandingen.
 5. Tilsett yoghurt.
 6. Rør alt godt sammen og fordel blandingen ut i glass/formene som det skal serveres i.
 7. Sett i kjøleskapet i minimum 4 timer.
 8. Pynt panna cottaen med litt kesam, friske bær og litt revet sjokolade før servering.
 9. Nyt!
You may also like
Kaker og Dessert

Pepperkakesnacks med Dumle

1 Mins read
Det er ikke alle som ønsker å bruke flere timer på kjøkkenet til jul. Er du en av disse eller har du… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-656a5d2e4d070', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Kaker og Dessert

Snickers Milkshake

1 Mins read
Milkshake er alltid godt! Til at det egentlig er så enkelt å lage skal jeg innrømme at vi er utrolig dårlig på… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-656a5d2e4eb9b', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Kanelboller med kremost

1 Mins read
Kanelboller er noe av den beste gjærbaksten som finnes! Men har du noen gang prøvd disse godbitene i langpanne dekket med deilig,… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-656a5d2e51179', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: