Middag

Ølbraisert svinekjøtt i steam buns

1 Mins read

Ølbraisert svinekjøtt i steam buns er en morsom og smakfull twist på hvordan man kan tilberede og nyte nakkekoteletter av svin. Denne langtids kokingen gjør kjøttet skikkelig mørt, enkelt å dra fra hverandre ( nesten som pulled pork) og ikke minst smakene kjøttet har fått etter å ha ligget så lenge er bare helt fantastisk.

Ølbraissert svinekjøtt i steam buns  (4-6 personer)

Ingredienser:

 • Ca. 1 kg nakkekoteletter uten bein
 • 6 hvitløksfedd
 • 1 rød chili
 • 2 ss brunt sukker
 • 1 ss honning
 • ½ ts hele pepper
 • 1 ss revet ingefær
 • 5 dl øl (her brukt Estrella alkoholfri)
 • Ca. 2 dl vann
 • Steam buns (2-4 buns per person ca)
 • Smør/olje til steking
 • Gulrøtter og rødkål (eller andre grønnsaker) til servering

Slik gjør du det:

 1. Start med å rense nakkekotelettene for bein og skjær dem opp i litt store biter.
 2. Smelt litt smør i en gryte. Brun kotelettbitene og sett de til side.
 3. Fres ingefær, hvitløk og chili i samme gryta. Fres i 30 sekunder før du har i pepper, honning, sukker, øl og vann. Kok opp.
 4. Når det har begynt å koke kan du ha nakkekotelettene i gryta. Ha på mer vann slik at væsken akkurat dekker kjøttet hvis det er nødvendig. Sett på lokk og la det småputre i 1,5-2,5 time.
 5. Steam steam bunsene som anvist på pakken.
 6. Ta kjøttet ut av gryta og riv/dra det fra hverandre. La marinaden fortsette å putre på plata til det blir en tykk saus. Ha kjøttet tilbake og vend det inn i sausen.
 7. Skjær gulrøttene og rødkålen. Ha grønnsaker og kjøtt i hver steam bun. Legg på et fat og server.
 8. Nyt!
You may also like
Ukategorisert

Kebabspyd av svin

1 Mins read
Grillsesongen er enda ikke over! Prøv ut disse superenkle kebabspydene med svinekjøttdeig! Slik gjør du det: __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519ee4ef0726', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Fritert Koreansk Kylling i Bao Buns

1 Mins read
Server skikkelig lekker og smakfull fingermat til middag! Denne friterte kyllingen vendes og serveres i en deilig, klissete saus med koreanske smaker… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519ee4ef1acb', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Asiatisk Ribbe i Airfryer

1 Mins read
Ribbe er noe som passer året rundt. Enten det er snakk om juleribba, spareribs, ribbe på grillen eller ribbe med en god… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519ee4ef2e04', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: