Ukategorisert

Fritert Koreansk Kylling i Bao Buns

1 Mins read

Server skikkelig lekker og smakfull fingermat til middag! Denne friterte kyllingen vendes og serveres i en deilig, klissete saus med koreanske smaker som gir et lite kick. Server i myke bao buns eller kok opp litt ris som du serverer med.

Koreansk Fritert Kylling i Bao Buns

Ingredienser (4 pers.):

Marinade:

 • Ca.500g kylling i strimler
 • 1 ts salt
 • ½ ts hvit pepper
 • 2 ss soyasaus
 • 1 eggehvite
 • 1 ss shaoxing wine (evt. Eplecidereddik)

Fritering:

 • 300g mel
 • Olje til fritering

Saus:

 • 1,25dl soyasaus
 • 3 ss sriracha saus
 • 3 ss honning
 • 80g brunt sukker
 • 4 hvitløksfedd, presset
 • 8-10 Bao Buns
 • Agurk, syltet rødløk, gulrøtter, vårløk eller lignende.

Slik gjør du det:

 1. Bland kyllingen sammen med alle ingrediensene til marinaden. La den ligge i minst 30 minutter i marinaden, gjerne lenger om du har tid.
 2. Sett på en kjele med olje klar til fritering. Varm opp oljen.
 3. Bland alle ingrediensene til sausen i en liten kjele. Sett den på lav til medium og la den småkoke til sausen tykner og blir ganske seig.
 4. Hell melet i bollen med kylling og marinade, kna alt godt sammen til all kyllingen er dekket av mel og marinade.
 5. Friter i puljer. Legg den ferdige kyllingen på en tallerken med kjøkkenpapir så fettet kan renne av mens du steker resten.
 6. Sett bao bunsene til damping.
 7. Når sausen er tykk og seig, nesten som sirup, tar du av cirka. 1/3 av sausen og setter til side. Resten heller du kyllingen oppi og blander alt godt sammen.
 8. Gjør klart grønnsakene du skal servere med.
 9. Ha grønnsaker og kylling i bao bunsene. Hell over resten av sausen.
 10. Server med det samme!
You may also like
Middag

Ovnsbakt kyllinglår i honning- og soyasaus

1 Mins read
Her kommer en enkel og sunn hverdagsmiddag! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-656a6287d0222', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
MiddagVegetar

Thai Red Curry Nudler

1 Mins read
Thai Red Curry Nudler har blitt en av mine favorittretter når jeg har dårlig tid, men har lyst på noe med mye… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-656a6287d1d2f', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
MiddagSupper

Miso Ramen med Ingefær

1 Mins read
Det enkle er ofte beste sies det! Når det kommer til enkle hverdagsmiddager kunne jeg ikke blitt mer enig. Den asiatiske retten… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-656a6287d38a7', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: