Ukategorisert

Asiatisk Ribbe i Airfryer

1 Mins read

Ribbe er noe som passer året rundt. Enten det er snakk om juleribba, spareribs, ribbe på grillen eller ribbe med en god asiatisk glaze. Denne ribba har gode asiatiske smaker som sitrongress, ingefær og ketjap manis. Og har du enda ikke prøvd deg på ribbe i airfryeren er dette tiden å prøve det på!

Asiatisk Ribbe i airfryer (3-4 pers.)

Ingredienser:

 • Ca. 1 kg ribbe ferdig rutet
 • 1 ts salt
 • 1 ts pepper
 • 1 stk sitrongress
 • 1,5 dl ketjap manis
 • 1 ss eplecidereddik
 • 3 ss brunt sukker
 • 1 ss revet ingefær
 • 1 stk finhakket grønn chili
 • 3 hvitløksfedd
 • 1 stk hel kanelstang
 • 2 stk stjerneanis
 • ½ ts fish sauce
 • 1 ss limesaft

Slik gjør du det:

 1. Forvarm airfryeren til 180 grader.
 2. Gni inn ribba med salt og pepper. Legg den med svoren ned i airfryeren. Fyll på cirka 5 dl i bunn av airfryeren.
 3. Stek på 180 grader i ca. 30 minutter.
 4. Finhakk sitrongresset og finhakk chilien og hvitløken.
 5. Bland sammen brunt sukker, ketjap manis, fish sauce og eplecidereddik i en liten kjele og kok opp på medium varme.
 6. Tilsett finhakket chili, hvitløk, ingefær og sitrongress. Ha også i kanelstangen og stjerneanisen.
 7. La det stå å småputre til glazen tykner til. Tilsett limesaften.
 8. Ta ut ribba og snu den i airfryeren etter 30 minutter. Pensle ribba med glazen og sett tilbake i airfryeren på 180 grader. Pensle cirka hvert 10 minutt.
 9. Etter 30 minutter skru airfryeren til 220 grader. Pensle en siste gang og la den stå i 10-15 minutter.
 10. Ta ut å la den hvile i cirka 10-15 minutter før du skjærer den opp før servering.
 11. Server med ris og grønnsaker eller som en del av et asiatisk koldtbord.
 12. Nyt!
You may also like
Ukategorisert

Japansk Inspirert Kyllingcurry

1 Mins read
Denne enkle currysausen med masse gode grønnsaker passer perfekt til den saftige kyllingen! Server med nykokt ris og bare nyyyyt! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6518ca606ccac', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pasta med kantarellsaus

1 Mins read
De siste dagenes ruskevær har vært et tydelig tegn på at høsten står for dør. Kortere dager. Fyr i peisen. Noe varmt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6518ca606e164', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pulled Kyllingburger

1 Mins read
Lag en god blanding av taco og burger til middag! Denne saftige kyllingburgeren med pulled kylling er fantastisk. Jeg synes den helt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6518ca606f49d', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: