Vegetar

Ovnsbakte småpoteter

1 Mins read

Ovnsbakte småpoteter er et populært tilbehør til kjøttmat, og gjerne da grillmat. Dette er superenkelt og gir et helt perfekt resultat hver gang!

Ovnsbakte småpoteter (4 personer)

Ingredienser:

 • 700 g småpoteter
 • 4-5 kvister rosmarin
 • 3 ss olje
 • 1 ss flaksalt
 • 6-7 hvitløksfedd

Slik gjør du det:

 1. Forvarm ovnen til 220 grader.
 2. Vask potetene, tørk dem og ha dem i en plastpose.
 3. Hell oljen i plastposen, lukk posen og rist slik at du får litt olje på alle potetene.
 4. Legg potetene i en ildfastform. Legg hele hvitløksfedd og rosmarin kvister rundt om i den ildfasteformen. Strø til slutt over saltet.
 5. Sett midt i ovnen i cirka 30 minutter. Potetene skal få en gyllen farge.
 6. Nyt!
You may also like
Ukategorisert

Gratinert Kylling i Tandoorisaus

1 Mins read
Prøv saftig kylling med gode indiske smaker. Dette er en helt nydelig grateng stappfull av grønnsaker og gode smaker. Denne retten er… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-65138472352c5', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Ovnsbakt kylling med cheddarsaus

1 Mins read
Er du glad i skikkelig cheesy mat? Skikkelig comfortfood som både er enkelt å lage og kan lage seg selv? Da er… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6513847237b0d', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Ovnsbakt middelhavskylling

1 Mins read
Ta med smaksløkene dine på en reise til Middelhavet med disse fantastiske middelhavssmakene denne kyllingen kan by på! En saftig kyllingfilet krydret… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651384723a57a', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: