Ukategorisert

Gratinert Kylling i Tandoorisaus

1 Mins read

Prøv saftig kylling med gode indiske smaker. Dette er en helt nydelig grateng stappfull av grønnsaker og gode smaker.

Denne retten er en sånn rett som nesten er bedre dag 2. Så er du heldig å ha rester etter middagen så ta de med til lunsj dagen etterpå eller frys ned!

Gratinert Kylling i Tandoorisaus

Ingredienser (4-6 pers.)

 • 1 kyllingfilet per pers.
 • 2 gulrøtter
 • 1 rødløk
 • 250g sopp
 • 2 gulrøtter
 • 1 løk
 • 4 hvitløksfedd
 • 1 stk rød chili
 • 1 ss revet ingefær
 • 3 ss tandoori krydder
 • 2 ts sukker
 • 2 ss tomatpure
 • 1 boks kokosmelk (4 dl)
 • 1/2 boks creme fraiche
 • Ca. 100g revet ost
 • Olje til steking
 • Kokt ris til servering

Slik gjør du det:

 1. Kutt opp gulrøtter, sopp og rødløk i passe store biter. Ha det i en ildfastform.
 2. Finhakk hvitløk, løk og chili. Riv ingefæren.
 3. Varm litt olje i en kjele. Stek hvitløk, løk, chili og ingefær i et par minutter.
 4. Tilsett tandoorikrydderet og rør det godt inn. Hell på kokosmelken, sukker og tomatpure. La det koke opp og småkoke til det har blitt en tykk saus. Kjør sausen med en stavmikser hvis du vil ha helt jevn saus.
 5. Tilsett creme fraiche. Rør det inn og sett sausen til side.
 6. Forvarm ovnen på 180 grader.
 7. Brun kyllingfiletene raskt i en stekepanne.
 8. Legg kyllingen oppå grønnsakene i den ildfasteformen. Hell tandoorisausen over kyllingen og strø på revet ost.
 9. Stek midt i ovnen i ca. 30 minutter.
 10. Server med engang. Server sammen med kokt ris, grønn salat og naanbrød.
 11. Nyt!
You may also like
Lunsj

Smakfulle Samosaer

1 Mins read
Disse smakfulle samosaene er helt perfekte som fingermat i selskap eller som en ekstra liten snacks i matboksen ! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-65139bcdcb5a8', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Middag

Slow Cooker Biff Curry

6 timer Cook
Denne biff curryen slenger du sammen på bare 5-10 minutter! La maten kose seg i slow cookeren i noen timer og du… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-65139bcdcccc9', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)
Ukategorisert

Japansk Inspirert Kyllingcurry

1 Mins read
Denne enkle currysausen med masse gode grønnsaker passer perfekt til den saftige kyllingen! Server med nykokt ris og bare nyyyyt! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-65139bcdcded1', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: